Supervisor

Op deze pagina vind je informatie over de registratie en herregistratie van supervisoren.

Registratie Supervisor

Voorwaarden en aanvraag registratie Supervisor
Om je te kunnen registreren als Supervisor heb je een erkende opleiding Supervisiekunde afgerond. Daarnaast is een lidmaatschap van LVSC een voorwaarde om je beroepsregistratie tot Supervisor aan te vragen. Meld jezelf eerst aan als lid via de website. Nadat je lidmaatschap is geactiveerd (na ontvangst bevestigingsbrief) log je met je account in en kun je via je persoonlijke pagina de registratie tot Supervisor aanvragen.

Een beroepsregistratie als supervisor is mogelijk als je voldoet aan de voorwaarden die uitgebreid beschreven staan in ons registratie-Reglement

Een overzicht van de erkende opleidingen tot supervisor of leersupervisor vind je hier:

Overzicht erkende opleidingen supervisor

Herregistratie supervisor

Voor verlenging van je beroepsregistratie hanteren wij de voorwaarden zoals deze staan beschreven in het Reglement. Bekijk hier  de samenvatting van de voorwaarden voor je herregistratie.

Aanvraag herregistratie
Enige tijd voor het verlopen van je registratie ontvang je van ons een herrinnering dat je een herregistratie kunt aanvragen. je vraagt je herregistratie aan via een ingevuld aanvraagformulier herregistratie.

Ga naar aanvraagformulier en standaardverklaringen om het formulier te downloaden en verstuur je aanvraag naar registratie@lvsc.eu.

Tarieven:
Hier vind je onze tarieven.

Tags: 
supervisor
Registratie
voorwaarden