Sietske Jans-Kuperus

Professioneel profiel

Hoi, ik ben Sietske.
Ben je op zoek naar een geregistreerd supervisor of registercoach die aansluit bij jouw vraag, die open, eerlijk en doortastend is? Dan ben ik misschien de professioneel begeleider die bij jou past.
Ik bied een (online) leeromgeving waarin je onderzoekt of (opnieuw) ontdekt wat je belangrijk vindt en waar je goed in bent, wat je lastig vindt of als belemmering ervaart. Het leren bewust worden van wie jij bent als persoon in relatie tot je vak en je werk helpt je om professioneel te kunnen verantwoorden waarom je doet wat je doet. Bewustwording draagt bij aan het je sterker voelen in je vak en persoonlijk leiderschap te durven tonen.
Ik bied een leeromgeving met ruimte voor reflectie, het gesprek en het experimenteren met een andere manier van handelen. Vanuit mijn creativiteit en enthousiasme gebruik ik aansluitende werkvormen. Deze geven inzicht, en helpen je bewust te worden van wat je doet en waarom. Met mijn ruime ervaring als professional in de gezondheidszorg en hulpverlening, kan ik mij goed verplaatsen in de situaties die jij tegenkomt in je werk.
Naast individuele begeleiding, bied ik ook begeleiding aan groepen door Teamcoaching en Intervisie. Het zoeken naar gezamenlijkheid met waardering voor elkaars verschillen vind ik hierin belangrijk.

Beeldcommunicatie is een nieuw middel in mijn begeleidingscontact geworden. Hoewel het fysieke contact voor mij het belangrijkste blijft, ervaar ik voordelen en mogelijkheden. Als het bij je past is beeldcommunicatie wellicht een (aanvullend) middel om jouw leerproces vorm te geven. Een nieuw specialisme dat ik bied is begeleide intervisie online, waarbij ik zelf groepen samenstel. Dus ben je op zoek naar een intervisiegroep, neem dan gerust eens contact op.
Ben je nieuwsgierig geworden? Je kunt vrijblijvend met mij kennismaken en het gesprek aangaan om te verkennen wat ik voor jou kan betekenen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
Warme Groet, Sietske

Contact

Super-u
Volmachtendreef 16
9403 KJ Assen
Nederland
0640010054
Super-u
Groningen
Super-u
Friesland
Super-u
Overijssel

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*