Sandrine Tuerlinckx

Professioneel profielIk geef o.a supervisie aan GZ- psychologen io, psychotherapeuten io, systeemtherapeuten io, systeeemtherapeutisch werkende io en aios. De supervisie kan zowel individueel als in groepsverband aangeboden worden. De supervisie is erkend door de NVRG / LVSC
Mijn krachten liggen met name in de ruime werkervaring waarbij ik me doorheen de jaren steeds ben blijven professionaliseren middels continue scholing.

Reeds 20 jaar werk ik binnen de specialistisch GGZ waarvan ruim 10 jaar als psychotherapeut/ systeemtherapeut NVRG en seksuoloog NVVS.

Ik heb met name ervaring in de volwassenzorg waarbij ik zowel systemische als individuele Psychotherapie heb gegeven aan individuen/ koppels en gezinnen met angst, complex trauma, stemmigs, eetproblematiek, seksuele dysfuncties, genderdysforie en persoonlijkheidsstoornissen. Gedurende een aantal jaren heb ik tevens een ambulante SFT-groep gedraaid.

Naast mijn werk in de SGGZ werk ik bij huisartsgeneeskunde ( Unimaas) waar ik ook oa intervisie en supervisie geef aan huisartsen io.

Ruim 10 jaar geef ik les binnen de GZ-opleiding in het systeemblok en sinds 2021 ben ik hoofddocent in Maastricht voor dit blok.

Ik geef individuele supervisie en groepssupervisie (max 3 p). Hierbij maak ik gebruik van mondelinge/ schriftelijke /video of audio opnames van de sessies waarmee we vraaggericht aan de slag kunnen. Mijn werkwijze is dialogisch/eclectisch.

Contact

Praktijk Tuerlinckx
Scharnerweg 18
6224 JG Maastricht
Nederland

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*