Lianne Nap

Lianne Nap

Professioneel profiel



Elke dag werk je met mensen: boeiende figuren, toffe gasten, knappe koppen, markante medewerkers, irritante exemplaren en onbegrijpelijke paradijsvogels. Om er maar een paar te noemen. En met jezelf. Uiteraard. Je neemt jezelf overal mee naar toe.
Ik ben Lianne Nap, en ik vind het belangrijk om veiligheid te kunnen bieden aan jou als supervisant. Veiligheid biedt je de mogelijkheid om uit je comfortzone te kunnen stappen, zonder in paniek te raken. Juist buiten je comfortzone liggen je leermogelijkheden. Dat betekent dat je een veilige omgeving nodig hebt om te kunnen leren. Leren doe je door nieuwe betekenis te geven aan je ervaringen. In supervisie gebeurt dat via taal en woorden, maar ook via taalloze leeractiviteiten. Communicatie en interactie – waar het in jouw werk om gaat – bevatten meer dan alleen woorden.
Informatie over de interactie halen we ook uit non-verbale signalen van onszelf en anderen: mimiek, lichaamshouding, kledingkeuze, stiltes, blikrichting, sfeer, ruimte, manier van luisteren, intonatie, klankkleur van een stem, etc. Mijn werkstijl kenmerkt zich door aandacht te hebben voor de rijkdom van zowel de talige als de niet-talige kant van de interactie. Kernwoorden die bij mijn karakter passen zijn: zorgvuldigheid, een scherpe blik, snel kunnen denken, creativiteit, humor, veelzijdigheid en integriteit.

Contact

In the Mirror
Woerden
06-18776827

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*