Registratie (Aspirant-)Registercoach

Registratie Aspirant-registercoach

Leden van LVSC die nog niet aan alle opleidingseisen voldoen, kunnen zich als aspirant-registercoach laten registreren. Zij krijgen dan een registratienummer. Als geregistreerd aspirant-registercoach zijn zij bevoegd coaching te geven en certificaten (onder begeleiding) te ondertekenen. Als lid van LVSC zijn ze verplicht zich aan de gedragscode van LVSC te houden.

Om je registratie als Aspirant-registercoach aan te kunnen vragen, voldoe je aan de volgende voorwaarden: aanmerking te komen:

  • je bent lid van LVSC (tijdens de opleiding is een studentlidmaatschap mogelijk);
  • volgt een door LVSC erkende coachopleiding of heeft een bewijs dat hij een erkende opleiding is gestart;
  • geeft of gaf coaching tijdens de opleiding.

De registratie als Aspirant-coach is twee jaar geldig, de opleiding dient dan met goed gevolg afgesloten te worden, de registratie wordt dan omgezet in een registratie als registercoach. Wordt hieraan niet voldaan, dan wordt de registratie als aspirant-coach beëindigd.

Registratie aanvragen?
Log in op de website met je account nadat je lidmaatschap is geactiveerd (na ontvangst bevestigingsbrief en welkompakket). Via je persoonlijke pagina vraag je de beroepsregistratie Aspirant-registercoach aan.

Registratie Registercoach

Om je registratie als Registercoach aan te vragen dien je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Je bent lid van LVSC. 
  • Je hebt een diploma van een LVSC erkende coachopleiding (niet langer dan 5 jaar geleden). Zie: LVSC erkende coachopleidingen.
  • Of: Je bent in het bezit van een diploma van een Post-HBO geaccrediteerde coachopleiding én je kunt een certificaat overhandigen van een geldige coachregistratie bij de NOBCO op minimaal practitioner niveau. Geldig betekent: lopend in het jaar van aanmelding bij LVSC.

Bekijk hier het registratiereglement voor Registercoaches en lees meer over de registratie én herregistratie.

Registratie aanvragen?
Log in op de website met je account nadat je lidmaatschap is geactiveerd (na ontvangst bevestigingsbrief en welkompakket). Via je persoonlijke pagina vraag je de beroepsregistratie Registercoach aan.

Contact
Voor meer informatie over onze beroepsregistraties kun je ons bereiken via 024-3662080 (ma - do) of registratie@lvsc.eu.

Tarieven

Hier vind je de tarieven.

Tags: 
Registratie
LVSC-Registercoach