Geslaagde bijeenkomst Introductie in Yucel methode

Type: Nieuws
Datum: 20 June 2023
Op 14 juni was de bijeenkomst Introductie in de Yucel methode door Mehmet Yucel. Het was een bijzondere bijeenkomst die tegelijkertijd in 3 regio's werd gehouden. Vanuit Amersfoort hebben we een live stream opgezet zodat leden van de bijeenkomst in Rotterdam en Enschede de introductie online hebben gevolgd. Ook andere LVSC leden die zich hadden aangemeld voor de live stream hebben online de presentatie van Mehmet kunnen volgen. 

In de middag gingen deelnemers in regio Amersfoort, Enschede en Rotterdam zelf aan de slag met de koffer van Yucel om te ervaren wat de methode doet. 

We kijken terug op een mooie en inspirerende bijeenkomst waarin ook aandacht was voor wat de Yucel methode betekent voor Oekraïense collega's die in oorlogsgebied werken met hulpverleners. 

We willen Adrianne van Doorn, Frans van Son, Hanneke Sleeuwenhoek, Gerian Dijkhuizen, Mehmet Yucel, Wilma van Berkel, Marleen Bravenboer en Ria Schlepers van harte bedanken voor het organiseren van deze mooie en hartverwarmende bijeenkomst in regio Amersfoort, Enschede en Rotterdam. 

Opname presentatie Mehmet Yucel over de Yucelmethode

Wil je de presentatie van Mehmet Yucel bekijken waarin hij uitlegt wat de Yucel methode is, hoe het werkt en wat je er mee kunt bereiken? 

Ga naar opname presentatie Mehmet Yucel over de Yucelmethode>>

Bijeenkomst Introductie in Yucelmethode in beeld: 

deeln zaal
Mehmet Yucel(3)deelnemers zaal koek spakenburg(2)