Versterk jij onze nieuwe Commissie Afstemming Accreditatieorganen?

Type: Nieuws
Datum: 06 March 2024

Vacature voor 3 leden voor de Commissie Afstemming Accreditatieorganen

LVSC heeft per 1 januari 2024 het accrediteren van opleidingen in handen gegeven van gekwalificeerde externe accreditatieorganen. Om dit proces in gang te zetten en te blijven monitoren richt de LVSC een doorlopende commissie op die zich bezighoudt met de afstemming met en de controle van deze accreditatieorganen.

De commissie gaat bestaan uit de directeur bureau LVSC, een lid van de vereniging met kennis van opleidingen en accreditatie en drie commissieleden die (bij voorkeur) niet verbonden zijn aan een door LVSC erkende opleiding. 

Voor deze nieuwe Commissie Afstemming Accreditatieorganen zijn wij op zoek naar:

Drie enthousiaste Commissieleden die (bij voorkeur) niet verbonden zijn aan een door LVSC erkende opleiding. 

Wat breng je mee? 

  • expertise op het gebied van curricula binnen post hbo en/of masteropleidingen
  • en expertise op het gebied van één van de drie disciplines te weten; organisatiebegeleiding, coaching of supervisie. 

Tijdsbesteding

De commissie komt 2 keer per jaar juni/november bij elkaar waarvan 1 keer per jaar samen met de vertegenwoordigers van de accreditatieorganen. Daarnaast kan er lees- en voorbereidingswerk gevraagd worden.

Periode

Commissieleden worden voor een periode van drie jaar benoemd.

Vergoeding

De functie is onbezoldigd met een jaarlijkse vrijwilligers vergoeding van 125 euro, en indien aan de orde, een vergoeding van reiskosten op basis van OV.

Meer informatie en reageren

Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan je CV en motivatie naar info@lvsc.eu. Meer informatie? Bel dan naar het Bureau van LVSC. tel: 024-3662080.

Vervolgprocedure

Na het ontvangen van je motivatie en CV word je uitgenodigd voor een online oriënterend gesprek met Annet Murre ten Have en Ineke Dicker. Wij hebben hiervoor alvast donderdag 25 april en donderdag 2 mei gereserveerd (tussen 17-18 uur).