Vacature Werkgroep Nieuw registratiereglement supervisor

Type: Nieuws
Datum: 03 July 2024

Het registratiereglement van de supervisor is een verouderde versie. De maatschappij, LVSC en ook het vak van de supervisor is in de loop der jaren veranderd. Om de kwaliteit van registratie te kunnen blijven borgen is het nodig het registratiereglement te bekijken door het oog van de huidige tijd en samenleving.

Daarom wordt er een werkgroep gevormd die hiermee aan de slag gaat. Wil jij een actieve bijdrage leveren aan het vormgeven en moderniseren van het registratiereglement voor de supervisor? Meld je dan aan voor de werkgroep!

Wat ga je doen?

Met de werkgroep schrijf je een concept registratiereglement met kwaliteitseisen voor de supervisor die past bij de huidige tijd en samenleving.

Randvoorwaarden

-        De werkgroepleden hebben een diverse achtergrond in ervaring en kennis op het gebied van supervisie;

-        Belangrijk is dat de reglementen van LVSC met elkaar in lijn zijn, we zien daarom graag naast supervisoren ook een andere discipline vertegenwoordigd in de werkgroep;

-        De werkgroep valt onder de geldende LVSC-regeling vrijwilligersvergoeding. Deze vergoeding wordt eenmaal per jaar uitbetaald. Daarnaast worden ook eventuele reiskosten vergoed.

Meer informatie en reageren

Heb je interesse om deel te nemen aan de werkgroep? Stuur dan voor 1 september 2024 je motivatie naar info@lvsc.eu. Mocht je meer informatie willen over de vacature, neem dan contact op met Bureau LVSC via 024 366 2080.