Vacature Personeelsbegeleider - Pompestichting Nijmegen

Type: Nieuws
Datum: 15 May 2023

De Pompestichting in Nijmegen is op zoek naar een begeleidingskundige / personeelsbegeleider en wil deze vacature graag delen met geregistreerde LVSC begeleiders. 

Een open blik in een gesloten wereld. Niet zomaar een personeelsbegeleider, wij zoeken een begeleidingskundige met interesse in professionals die met een zeer ingewikkelde doelgroep werken in de forensische psychiatrie. Wij zoeken een energieke, enthousiaste collega, die ook in een ingewikkelde dynamiek plezierig in beweging kan blijven. 

Wat ga je doen?
Vanuit je professie draag je mede zorg voor de behandelkwaliteit en het optimaal functioneren van zorgverleners en teams. Dit doe je door middel van diverse begeleidingsvormen, zoals supervisie, begeleide intervisie, (team-)coaching en training. Daarnaast bied je de opvang na ernstige incidenten. Voor het vervullen van deze functie zal je intern getraind worden in de See Think Act (STA) methodiek, een methode die binnen onze instelling wordt gehanteerd voor het vormgeven van relationele veiligheid. Vervolgens speel je zelf een belangrijke rol in het overdragen van deze methodiek binnen de organisatie. Zo geef je samen met collega’s STA trainingen aan multidisciplinaire teams en ga je teams coachen in het gebruik van de methodiek in het dagelijks werk. Organisatiesensitiviteit is een factor van belang. Je hebt een pro-actieve houding, reflectief vermogen en je bent ontwikkelingsgericht. Je werkt vraaggericht en dienstverlenend. 

Voor meer informatie ga je naar: Vacature Personeelsbegeleider Pompestichting>>

vacature afb