Wilna van den Heuvel

Professioneel profielTijdens het supervisieproces ga je op zoek naar de vraag achter de vraag. Je onderzoekt de patronen die van invloed zijn op je denken, voelen en handelen waardoor je een mogelijk veranderingsproces in gang kunt zetten. Je werkt aan eigen doelen en vaardigheden. Tijdens dit proces is het belangrijk om je eigen ruimte in te nemen en desgewenst je functioneren te optimaliseren, in eerste instantie voor jezelf, op zoek naar balans.
Er bestaat een mogelijkheid om creatieve middelen te integreren in de supervisiepraktijk. De inzet van deze technieken gaat altijd in overleg met de supervisant(en). Voor vrijblijvende informatie, neem gerust contact op.
Zowel individuele supervisie als groepssupervisie bestaat tot de mogelijkheden, op locatie of in mijn eigen praktijk.

Contact

Hogeschool Utrecht
Padualaan 101
3584CH Utrecht
Nederland
0615555832
SKATS, Supervisie, Kunst, Advies, Training, Spel
Stationsstraat 15
5061HE Oisterwijk
Nederland
0615555832
Hogeschool Utrecht
Nieuwe Poort 21
3812PA Amersfoort
Nederland
0615555832

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Francien Bruggink, docent supervisiekunde
Ik heb Wilna leren kennen als een supervisor met het hart op de goede plaats. Ze verstaat de kunst om daar aan te sluiten waar de ander is en vandaaruit het pad mee te lopen. Ze helpt de supervisant stil te staan bij ondergesneeuwde gevoelens en helpt andere perspectieven te verkennen. Daarbij maakt ze gebruik van humor, spel en beeldende middelen. Zo wordt het supervisietraject een avontuur met bijzondere uitkomsten.
Supervisie met creatieve middelen
in de bijeenkomsten wordt vaak gebruikt gemaakt van spel en creatieve middelen, en HET WERKT!
Hogeschool Utrecht, speltherapeuten in opleiding
- Respectvolle, milde, open, leerzame en inspirerende begeleiding
- Oprecht
- Een luisterend oor, kritische noot, mildheid, begrip, ondersteuning, enthousiasme en expertise.
- Een basishouding draag je mee en leef je voor, wat maakt dat ik me veilig heb gevoeld en me vrij voelde om kwetsbaarheden te delen.
Uit mijn privépraktijk, van een beeldend therapeut.
Als supervisor was je een fijne reisleider, die mij ondersteunde tijdens mijn reis, mijn innerlijke reis, om te mogen groeien. Groeien tot de volwassen, meer zelfverzekerde vrouw en therapeut die ik ben en die met meer speelsheid in het werk en in het leven staat.