Wieke Hensbroek

Professioneel profiel

Ik geef met veel plezier individuele en groepssupervisie. In deze supervisietrajecten probeer ik aan te sluiten waar de supervisant staat, om vandaaruit met behulp van verschillende werkvormen een leerproces op gang te brengen. Dat kan door middel van het stellen van vragen zijn, door een situatie neer te zetten met figuurtjes, of bijvoorbeeld door de situatie uit te spelen. Belangrijk vind ik mensen stil te zetten en contact te laten maken met eigen lichamelijke gewaarwordingen en gevoelens..
Door mijn ervaring in de specialistische GGZ ben ik gewend ingewikkelde situaties en persoonlijke omstandigheden te hanteren. Het heeft gemaakt dat ik inventief en creatief ben, en dat ik dicht bij de ander kan staan, zonder mezelf te verliezen of de ander te overschaduwen. Ik ben bewust van de dynamische patronen binnen individuen en binnen teams.
Ik weet (daardoor) ook dat ik mezelf altijd moet blijven ontwikkelen in mijn eigen professie, zowel als supervisor en als therapeut. En dat maakt dat ik deelneem aan intervisie groepen en bijscholing blijf volgen.
Neem gerust (vrijblijvend en kosteloos) contact op voor een oriënterend gesprek dan kijken we daarin wat verwachtingen en mogelijkheden zijn.

Contact

Wieke Hensbroek
Nieuweweg Noord 314 B6
3905 LX Veenendaal
Nederland
0621673306

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*