Vanda Borgart

Professioneel profiel

Kenmerkend voor mijn manier van werken is menselijke contactlegging. Aansluitend bij de supervisant, samen op zoek gaan naar zijn/haar kern van eigenheid. Humor en een beetje zelfspot kunnen helpend zijn.
Soms liggen er (oude) pijnplekken die in de werkomgeving getriggerd worden. Durf je daarmee serieus contact te leggen? Ik bied je een veilige plek, zonder veroordeling.
Ter ondersteuning van de gesprekken kunnen creatieve en associatieve hulpmiddelen worden ingezet. Zoals o.a. het door mij ontworpen reflectiespel 'DOBISOR', om te helpen reflecteren aan de hand van teksten en spreuken - met thema's zoals: Duidelijkheid, Openheid, Begrenzen, Intuïtie, Sensitiviteit, Oprechtheid, Respect en Denken, Voelen, Willen en Handelen. Verhelderende inzichten zullen ontstaan. Je vindt nieuwe antwoorden in jezelf.

Je kunt bij mij terecht voor Supervisie of Coaching als je ethische- of andere werkgerelateerde hulpvragen hebt en bezig wilt blijven met je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ook als je in een Reïntegratie-proces zit na ziekte of burn-out ben je bij mij op zijn plek. Heb je een functie binnen het Sociaal Werk, het Onderwijs, de Gezondheidszorg, ben je uitvoerend professional of heb je een leidinggevende functie? Of loop je stage tijdens een opleidingstraject? Bel dan voor een kennismakingsgesprek tel. 0648349397

Contact

CREScendo Praktijk voor Supervisie & Coaching
Carlierstraat 49
8919BC Leeuwarden
Nederland
0648349397

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*