Trudy Geurts

Professioneel profielMijn naam is Trudy Geurts (1965). Ruim dertig jaar werk ik inmiddels in de Algemene Gezondheidszorg, zowel in de eerste als de tweede lijn. Ik heb in allerlei functies gewerkt variërend van verpleegkundige, wondverpleegkundige, zorgcoördinator tot verpleegkundig specialist vaatchirurgie/wondcentrum. Op dit moment werkzaam binnen mijn eerste vak als verpleegkundig specialist palliatieve zorg. Tevens nu in opleiding tot supervisor en coach om uiteindelijk de Master af te ronden als Begeleidingskundige. Dagelijks sta ik zelf met beide voeten in de hectische zorgpraktijk.
Mijn passie is om beroepsbeoefenaars in de zorg, verpleegkundigen en andere zorgmedewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Het geeft mij energie daardoor op allerlei fronten groei te zien zodat ze een gezond en betekenisvol leven kunnen leiden, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Mijn streven is de zorgprofessional in de kracht te zetten, het persoonlijk leiderschap te activeren, empowerment te bieden!
Supervisie is bij uitstek geschikt als jij jezelf wil blijven ontwikkelen en wil leren omgaan met veranderingen in je werkveld. Daarbij bewust worden van je persoonlijk moreel kompas en dat te volgen om zo een krachtige professional te blijven of worden. Ik ondersteun je graag en daag je uit om vanuit jouw persoonlijke waarden verbinding te maken met je leervragen. Het streven is dat je adequaat leert reageren en handelen in situaties waar je invloed wilt uitoefenen. Ben je gemotiveerd dit leerproces aan te gaan en al doende meer de regisseur van jouw persoonlijke groei te worden? Ik wil je graag hierbij ondersteunen. Ik geef supervisie en begeleiding aan professionals die in de zorg werken en meer plezier willen krijgen in hun werk of leven. Ik creëer een veilig klimaat om je vragen diepgaand te verkennen en ik gebruik graag passend, creatieve werkvormen. Humor en relativering zijn daarbij van belang!
Supervisie is voor mij een vorm van begeleid leren en biedt door middel van reflectie de mogelijkheid het eigen handelen in de beroepssituatie tegen het licht te houden en duurzaam te verbeteren. Supervisie probeert tot een integratie te komen van de mens (zoals jij in het beroep/professie/ambt staat) en de concrete werksituatie waarmee je te maken hebt. Het is een manier van leren die tot uitbreiding van de eigen mogelijkheden en verdieping van inzicht kan leiden in verschillende contexten. Dit ervaringsleren is de basis van verandering van binnenuit!

Daarnaast ben ik trainer in de methodiek: 'De stad van Axen'. Een methode om communicatiestijlen middels de metafoor van de Stad van Axen in beeld te brengen en de communicatie in teams effectief te verbeteren.

Nieuwsgierig geworden? Kijk hier voor meer informatie: https://youtu.be/sIZqRmjV1r8

Contact

'Bij Trudy'
Bevermeerseweg 10
6986 BL Angerlo
Nederland
0651765152

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*