Sylvia Bernard

Sylvia Bernard

Professioneel profielNa meer dan 25 jaar in vaste dienst te hebben gewerkt, ben ik in 2006 Prometheus gestart. Centraal hierin staat de begeleiding van mensen bij hun ontwikkeling, ontplooiing en groei. De begeleiding kan ook betrekking hebben op het gebied van (dreigend) verlies van werk, verlies van gezondheid, van de relatie en na overlijden.
Ik ben een gedreven HR Professional die zowel op specialistische als op generalistische gebieden kan worden ingezet. Ruime ervaring in lijn- en staffuncties binnen overheid, gezondheidszorg en bedrijfsleven. In staat om vanuit strategie een snelle en adequate vertaling naar de operatie te maken. Op mijn best in situaties waar gezond verstand en praktische vaardigheden zijn vereist. Resultaatgericht met een focus op het oplossen vanuit de kern van een vraagstuk waardoor duurzame oplossingen ontstaan. Gericht op permanente ontwikkeling en vernieuwing vanuit een positief kritische blik en neem daarmee geen genoegen met een status quo.
Relatiegericht, nuchter, toegankelijk en in staat om gemakkelijk verbinding te maken met mensen op verschillende niveaus.
Specialisatie in veranderingsprocessen, mobiliteit, verzuim, ontwikkeling, arbeidsrechtelijke vraagstukken, coaching en begeleiding bij verlies in z'n algemeenheid en specifiek bij verlies van werk, gezondheid, relatie en bij overlijden.
Werkzaam als registercoach, trainer/docent, HR Professional (www.prometheus-cti.nl) en rouwcoach (www.rauwopjedak.com).

Contact

Prometheus-cti.nl
Boedekerstraat 28
7411RZ Deventer
Nederland
06-23714970
Rauwopjedak
Boedekerstraat 28
7411RZ Deventer
Nederland
0623714970

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*