Susanne Friedrich

Susanne Friedrich

Professioneel profielIn 2003 ben ik afgestudeerd als muziektherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Mijn stage ervaring heb ik destijds in de volwassenpsychiatrie en in het speciaal onderwijs opgedaan. Sinds 2003 ben ik werkzaam in de ouderenzorg. Ik heb ervaring opgedaan met ouderen met dementie, met mensen die op jonge leeftijd met dementie worden gediagnosticeerd, mensen met NAH en in de gerontopsychiatrie.

De echte ontmoeting met mensen zijn voor mij het mooiste wat er is. Puur en oprecht elkaar leren kennen levert contact op wat de basis vormt tot verandering. Dat geldt voor mij zowel als muziektherapeut maar ook als supervisor. Als ervaringsgerichte supervisor beteken ik graag iets voor jou als je bijvoorbeeld als beginnend beroepsprofessional naar je handelen wil kijken om wat steviger in je werk te komen staan. Maar ook als je al jaren werkzaam bent en meer in een routine terecht bent gekomen dan kan het helpen om weer eens fris naar je handelen te kijken. Mijn opleiding is gebaseerd op de visie van Kempler. In vergelijking met de meeste andere opleidingen tot supervisor of begeleidingskundigen ligt naast inzicht en reflectie de focus tevens op het creëren van persoonlijke ervaringen tijdens de supervisie. Dat kan leiden tot concrete ervaringen in het werkveld van de supervisant. Ingrediënten hiervoor zijn een betrokken en rechtstreekse manier van communiceren, aandachtige empathie en persoonlijk confronteren. De ervaringsgerichte supervisorenopleiding is gericht op alle vormen van mensgerichte beroepen.
In mijn werk maak ik graag gebruik van werkvormen als deze aan de verdieping van de ingebrachte leervraag bij kunnen dragen.
Graag ontmoet ik jou.

Contact

Supervisie Susanne Friedrich
Soesterweg 37
3812AB Amersfoort
Nederland
06-41387599
3812AB Amersfoort
Nederland
06-41387599

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*