Simone de Boer - Sabel

Professioneel profielLast van Perfectionisme? Weet je dat perfectionistisch gedrag de rode loper naar burn-out kan zijn? Gelukkig is het aangeleerd gedrag, je kunt jezelf er van bevrijden. Een aantal jaar geleden heb ik de opleiding gevolgd bij Marcel Hendrickx, van HOI in België. Deze methodiek heeft zich inmiddels bewezen.

Het leven kijk ik diep in de ogen. Het is te mooi om 'ongezien 'te zijn. Samen komen we ver, verder dan alleen! Iedereen doet er toe. Een ieder verdient een plaats om met en binnen eigen kunnen te excelleren.

Contact

SabelSupport
Weverakker 3
1541 VN Koog aan de Zaan
Nederland
0650551952

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Trea
Bewust meer balans en dat betekent voor mij bewust mijn rustmomenten inbouwen. Niet te snel 'ja' zeggen. Het TWAO spel heeft mij veel duidelijk gemaakt. Daar kan ik voorlopig mee aan de slag.
Zeliha
Door de begeleiding van Simone heb ik om leren gaan met mijn perfectionisme. Vanaf de eerste bijeenkomst heeft het mij veel gebracht.
Rutger
Ineens speelde ik zomaar een half uur met mijn zoontje in de speeltuin. In plaats van als een dolle naar de winkel te rennen. Tijd voor ons samen, zo kostbaar! Ik stapte uit mijn vaste patronen. Zei de baan op waar ik al zo lang in vast zat. Ik heb weer vertrouwen in mijn eigen kunnen.
Mireille
Door de supervisie heb ik mijn valkuilen weer onder ogen durven zien. Ik begrijp deze en heb herontdekt waar mijn wensen en verlangens liggen. Ik ga daar mee aan de slag.
Jan
Een cadeau deze APK als docent. Ik geef al dertig jaar les, maar dit is geweldig. Iedere docent zou dat eens in de paar jaar moeten mogen ' krijgen'.
Marielle
Dit supervisie traject heeft mij duidelijk gemaakt dat ik mag gaan voor mijn kwaliteiten. Deze hoef in niet langer te verstoppen. Ik heb veel in mijn mars, nu mag/moet ik er ook mee aan de slag gaan. Ik heb er vertrouwen in.