Sieglinde Seijffer

Professioneel profielVanaf 2000 ben ik als docent HRM, supervisor en trainer werkzaam in het hoger onderwijs. Sinds 2011 heb ik een eigen praktijk en werk ik als supervisor, coach, trainer en intervisiebegeleider onder meer voor onderwijs- en zorginstellingen, gemeenten, bedrijven en culturele instellingen. Regelmatig begeleid ik toekomstige supervisoren.Specialisaties: managementcoaching, coaching HR-professionals en jonge professionals. Intervisiecoaching voor teammanagers. Coaching en intervisie in het kader van organisatieveranderingstrajecten. (voor) supervisie.

Contact

Sieglinde Seijffer Professionele Begeleiding
De Savornin Lohmanlaan 16a
9722 HG Groningen
Nederland
0612203828

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Michiel Wassenaar
Tijdens de start van de functie locatiemanager bij Omring heeft Sieglinde mij ondersteund om nog beter in positie te komen om te kunnen sturen op hoofdlijnen. Zij heeft dit gedaan door mij individueel te coachen en mijn ontwikkelvragen helder te krijgen. Sieglinde haar kracht heb ik bemerkt in de persoonlijke gesprekken waar we op een prettige manier tot de kern kwamen. Haar coaching gaf me inzicht hoe ik bewust met mijn gevoelens om kon gaan en emoties in kan zetten om een krachtig leiderschap te tonen.
Geke Blokzijl
In mijn interim opdracht als RVE manager bij Livio heb ik Sieglinde leren kennen als een zeer professionele en ervaren (executive) coach en supervisor, die met haar open en vriendelijke voorkomen mensen voor zich weet te winnen. Zij bleek in staat om groepen in beweging te krijgen en managers zodanig te coachen en begeleiden dat zij zich konden doorontwikkelen in hun leiderschap. Daarbij is zij als persoon prettig om mee samen te werken. Helder, direct en confronterend op wat zij ziet, maar altijd professioneel vanuit respect en eerlijkheid.
Anne Uyttenboogaart
Ik ben nu in opleiding tot supervisor en ben hieraan voorafgaand in supervisie geweest bij Sieglinde. Tijdens dit traject heeft Sieglinde me op een aandachtige en zorgvuldige manier begeleid in mijn leerprocessen. Dit doet ze met humor, met verschillende werkvormen vanuit een groot hart. Om op die manier in aanraking te komen met supervisie is een buitenkans, zowel voor toekomstige collegae als voor iedereen die een boost wil geven aan zijn professionele ontwikkeling.