Sascha van Meer - Lamberts

Sascha van Meer - Lamberts

Professioneel profiel

Een omgeving creëren waarin mensen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Dat is mijn passie en geeft me energie. Dit doe ik met een mix van kwetsbaarheid, kracht en kennis van zaken.

Al meer dan 15 jaar werk ik als enthousiaste en zelfstandige professional aan meer plezier, helderheid en inzicht bij verandering en samenwerken. Een omgeving creëren waarin mensen zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Dat is mijn passie en geeft me energie. Dit doe ik met een mix van kwetsbaarheid, kracht en kennis van zaken.

De ontwikkeling & groei van individu, team en organisatie is waaraan ik een bijdrage lever. Daarbij staat een integrale aanpak, afgestemd op de individuele (team-)behoefte in de context van de organisatie en werkomgeving, centraal. In het verbinden van de onderstroom met de bovenstroom faciliteer en begeleid ik het ontstaan van inzicht en de vertaling hiervan naar heldere, inspirerende en praktische vervolgstappen. Ik houd hierbij het doel voor ogen en zie de verschillen tussen mensen als kracht en factor voor succes.

Mijn motto is: "Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen".
Op basis van mijn ervaring weet ik dat elk individu of team tot alles in staat is maar soms net de juiste begeleiding of ondersteuning mist om daar te komen waar hij heen wil. Ik bied díe begeleiding om echt de volgende stap te maken.

Anderen omschrijven mij als een enthousiaste professional die makkelijk vertrouwen wint en snel tot de kern komt. Die compleet is in haar analyses, direct is in haar aanpak en altijd mensgericht en respectvol is in het contact.

Thema's waarin ik gespecialiseerd ben: Leiderschap, Samenwerken, Effectiviteit, Communicatie, Eigenaarschap, Veiligheid, Feedback.

www.vanmeerwaarde.nl

Contact

Van Meerwaarde
Boszichtlaan 15
7314EV Apeldoorn
Nederland
06-10796394

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*