Sanne Roks MSc

Professioneel profiel

Herken je dit?

✓ Je maakt graag tijd en ruimte om jouw eigen verhaal de aandacht te geven die het verdient
✓ Je zoekt: ordening, heldere alternatieven voor je patronen en praktische oefening
✓ ... want je wilt stappen zetten in je loopbaan, dagelijks leven of leiderschap

Hi, ik ben Sanne! Coach & supervisor in hart en nieren en een idealistische realist. Ik houd van een onderzoekende en ruimdenkende houding, gecombineerd met een actiegericht vervolg. Ik geloof namelijk dat deze combinatie het meest bijdraagt aan de gezondheid van mensen. Mijn specialisme is de werking van het overlevingsmechanisme -dat ons gemakkelijk hindert bij het zetten van stappen- én de weg voorbij dit overlevingssysteem. Zo voel je je steeds krachtiger, bewuster en relaxt. Ook als het leven uitdagend is.

Meer lezen of een vraag stellen? Bezoek dan ROKS.NU of neem contact op via 06 4897 3343.

---
Hi! Ik ben Sanne Roks. Sparringpartner, soft skills-kennisvat, kern-werker en overzicht-brenger. Ik heb een voorliefde voor een concrete en actiegerichte aanpak. En... ik oordeel zoveel als ik kan. Zónder veroordeling; ik informeer je over wat gezond en ongezond (constructief en destructief) is, zodat je zo snel en makkelijk mogelijk stappen zet.

Al jong begon ik met het coach- en supervisievak. Ik wilde namelijk alles weten over hóe je voorbij groeit aan oude patronen. Nu, meer dan 20 jaar later, vlamt mijn vuur almaar harder: ik geniet met volle teugen van het delen van mijn verzamelde kennis.

---
Meer over Sanne: https://www.roks.nu/over-sanne-roks
Meer over supervisie bij Sanne: https://www.roks.nu/supervisie-utrecht

Contact

ROKS.NU
Da Costakade 66 bis
3521VV Utrecht
Nederland
0648973343

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Ellen, Adviseur Commerciële Dienstverlening
“Sanne heeft me op een professionele manier van supervisie voorzien. De eerste woorden die in mij opkomen zijn veiligheid, stevigheid en duidelijkheid.Sanne kan goed een setting creëren waarin ik me helemaal kan richten op de inhoud, zonder daarbij het gevoel te hebben dat bepaalde deuren gesloten blijven. Als ik binnenkwam, had ik altijd meteen het gevoel dat ik in een warm bad kwam. Hier ben ik welkom!Stevigheid staat voor de manier van werken. Supervisie met Sanne is niet vrijblijvend: je bent zelf verantwoordelijk voor je thema’s / doelen, je werkinbreng en daarmee je progressie. Sanne is scherp en zal je – juist op onbewaakte momenten – op scherp stellen door slimme vragen te stellen.Duidelijkheid staat voor heldere doelen en afspraken in het traject: wat gaan we doen, wat hebben we ervoor nodig en hoe gaan we dat bereiken.”
Anoniem
“Het traject heeft me diverse inzichten gebracht. Een beter begrip van wat SAMENwerken voor mij betekent en een beter begrip van mijn eigen denk- en leerprocessen. De inzichten kan ik direct in mijn werk toepassen: ik herken patronen en valkuilen sneller, waardoor ik er beter op kan anticiperen. Ik heb het traject gevolgd met twee mensen uit een hele andere sector. Dit stond echter nooit ver van me af: omdat supervisie naar een bepaald abstractieniveau wordt getild, zijn de leerthema’s van anderen ook relevant voor mij. Dit voelde voor mij als dubbele winst. Op mijn werk voel ik me rijker en rustiger, omdat ik al vroeg in mijn carrière een toolbox in handen heb gekregen met kennis en kunde voor het vergroten van mijn plezier in werken. Het is een cadeau dat ik iedereen zou gunnen.”
Marian van Popta-Erkelens (Dr) - Opleidingsdocent masters, senior onderzoeker
"Sanne is een supervisor die heel goed kijkt, luistert en dan gericht vraagt. Ze sloot aan bij mijn behoefte om eerst volledig te begrijpen en te analyseren waardoor ik vastliep op mijn werk. Ik werd zelf op onderzoek uitgestuurd, maar Sanne gaf me de theoretische basis vanuit haar uitgebreide kennis over hoe mensen werken. Verderop in de gesprekken daagde ze me steeds meer uit om niet alleen te begrijpen, maar ook te ervaren en te voelen wat er mis ging en ook hoe het beter kan. In ieder gesprek had ze weer een andere aanpak, waardoor ik steeds dichter bij de kern kwam. Uiteindelijk heb ik voor mezelf compleet helder gekregen wat er lastig was, hoe het wel werkt voor mij, wat ik daarin wil en met wie en hoe ik dit communiceer. Wat me daarbij het meest geholpen heeft, is het samen met Sanne opnieuw definiëren van concepten die in mijn hoofd lastig waren geworden. Sanne bood veiligheid door aan te sluiten bij hoe ik het liefste leer, maar ook uitdaging door steeds een stapje dieper te gaan in de opdrachten die ik meekreeg. De ontwikkeling die ik daardoor heb meegemaakt, heeft me veel krachtiger gemaakt."
Anoniem
“Sanne biedt ruimte en vertrouwen, faciliteert op maat, kan zich heel goed verplaatsen in de ander en is naar mijn idee geboren om mensen te laten groeien. Leren en ontwikkelen, groeien en laten bloeien van mensen. Door goed af te stemmen, feedback en transparantie niet te schromen, te kijken en te voelen zorgt zij dat roestige plekken weer glans krijgen. Dit alles op een betrokken en natuurlijke wijze.”
Anoniem
“Sanne is scherp, zorgvuldig, betrouwbaar en gaat gedegen en op maat te werk. Een kluwen aan gedachten, botsende conclusies en opties (mijn startpunt) konden zo in de loop van het traject uit elkaar getrokken worden. Sanne heeft het talent je een spiegel voor te houden en je zelf je eigen aannames, patronen en motivaties te laten onderzoeken. Ik dacht het meeste wel te weten over mezelf. Door Sanne's filter, bijvoorbeeld door het telkens herhalen van mijn precieze woordkeuze, ging ik echter toch nog anders tegen mezelf en mijn handelen aankijken. Voor iedereen die iemand kan gebruiken om te helpen bij het zoeken naar zijn/haar manier om verder te komen in hetgeen waarin je nu in kringen blijft bewegen: supervisie bij Sanne Roks.”
Carin, Docente Basisonderwijs
“Sanne is het afgelopen schooljaar mijn supervisor geweest en ik heb van haar geleerd om op een andere manier naar mijzelf en naar situaties te kijken. Zij werkt afwisselend, kan goed begeleiden en heeft een luisterend oor. Ik heb tijdens de bijeenkomsten geleerd een interne supervisor te ontwikkelen. Hierdoor ben ik nu beter in staat mijzelf bij te sturen als dat nodig is. Ik ben als leerkracht en als moeder in positieve zin veranderd. Ik ben blij dat ik de kans heb gehad om met Sanne te werken.”
Daan, Zelfstandig Ondernemer
“De gesprekken met Sanne hebben mij een hoop focus en duidelijkheid geschonken. Vanuit een diep dal ben ik opgeklommen naar hoge toppen die -weliswaar niet volledig volgens planning- mijn leven een richting op hebben geduwd waar ik erg blij mee ben. Sanne is steengoed. Persoonlijk, afwisselend met een strenge houding. Dat laatste kon ik wel gebruiken. Erg goed!”