Sanne Nijenhuis

Professioneel profielAangenaam! Mijn naam is Sanne Nijenhuis.Ik ben gek op begeleiding. In alle vormen die er zijn. Ik ben therapeut, docent, supervisor, coach en begeleidingskundige. Mijn grootste passie is leren.Leren is wat mij betreft oneindig. Daar komen mijn keuzes voor begeleidende beroepen uit voort, daarin ben je namelijk nooit uitgeleerd. Op het moment dat ik het gevoel heb dat ik niks meer kan leren in mijn vak, dan wordt het tijd om uitdaging te zoeken.Dus blijvend leren is wat ik doe, met vallen en opstaan. En dit is ook wat ik in al mijn begeleidingsvormen als instrument gebruik. Namelijk: mijzelf.De kunst van het niet weten. Het ontdekken en erkennen van vanzelfsprekendheden. Present zijn in beweging. Het uitgaan van de kracht van de mens. Dat zijn voor mij belangrijke uitgangspunten.Mijn dramatherapie achtergrond maakt dat ik, afhankelijk van de situatie, gebruik kan maken van ervaringsgerichte werkvormen tijdens begeleidingssituaties. Zodat niet alleen het denken, maar ook de beleving, het ervaren en voelen centraal staat.

Contact

Menswerk
Nijmegen
Nederland
0243010482
Supervisie Nijmegen
Nijmegen
Nederland

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Ellen (Manager jeugdhulpverlening)
"Met Sanne heb ik al wandelend in het bos supervisie mogen ervaren. Door zijn open en oordeelvrije blik en het vermogen om op een prettig manier spiegels voor te houden, heeft hij de ruimte gecreëerd om verdiepend naar mezelf te kunnen en mogen kijken. Sanne is sterk in het systemisch benaderen van hetgeen ik inbracht, waardoor ik geleerd heb om situaties en gedrag op een andere manier te kunnen bekijken wat rust en ruimte geeft.
Zowel mijn persoonlijke als professionele pad ga ik met een mooi gevulde rugzak vol nieuwe inzichten en vaardigheden zelfstandig verder bewandelen. Ik dank Sanne voor deze, soms heftige, maar bovenal mooie leerervaring!"
Nicole (32) - Beeldend therapeut
“Sanne, wat ben je toch een ontzettend open-minded, transparant en gewoon fijn mens met een grote interesse in en betrokkenheid naar de ander!Je schuwt het niet om te spiegelen en je neiging tot ‘duiden’ van gedrag of gevoelens (en het liefst met enige humor) heb ik goud waard gevonden omdat dat voor mij de zaken erg in perspectief geplaatst heeft. Je bewonderenswaardige oordeelsvrije attitude en uitnodigende houding waren voor mij de basis om op veilige wijze mijn leerproces aan te gaan, met soms een verrassend en zeker een onvergetelijk resultaat.Ik wil je ontzettend bedanken voor jouw ‘bezoek’ in mijn proces. Belangrijkste besef vanuit de supervisie met jou is het wel het besef dat de belangrijkste persoonlijke groei enkel plaats kan vinden via echt óúde, persoonlijke en authentieke thema’s (nieuwe thema’s kunnen je dat simpelweg niet brengen). Ik ga in ieder geval nieuwe wegen verkennen na deze periode en niet meer schrikken wanneer ik weer een doorgebaand, al eerder platgetreden pad tegenkom Grote dank!”