Sander Mook

Professioneel profiel

Wat houdt een traject in?
Een traject bestaat uit 12 zittingen, die elk een uur duren. Tijdens deze 12 zittingen reflecteer je op de wijze waarop je je werk uitvoert en wordt jouw manier van denken, voelen en willen meer in balans gebracht zodat jij je beroep nog meer kunt uitoefenen op een manier die voor jou prettig is en die bij jou past. Een zitting vind eens in de drie weken plaats.

SKJ.
Voor het volgen en afronden van een traject individuele supervisie krijg je een certificaat. Deze kun je opvoeren bij het SKJ en levert je registratiepunten op.

Kosten.
Ik reken €75 per uur. Voor een traject van 12 bijeenkomsten, komt dit neer op een bedrag van €900. Omdat het volgen van een supervisietraject ten goede komt van jou en de uitvoering van je werk, zijn sommige werkgevers bereid om een financiële bijdrage te leveren of je traject zelfs helemaal te vergoeden!

Wie ben ik?
Ik ben Sander Mook. Ik ben ruim 10 jaar getrouwd met Manon en samen hebben wij twee prachtige meisjes. Mijn vrouw werkt als zorgcoördinator in het basisonderwijs. Mijn vrouw is Christelijk Evangelisch, ikzelf heb geen specifieke geloofsovertuiging.

In 2020 ben ik afgestudeerd als ervaringsgerichte supervisor bij het Kempler Instituut Nederland. Bij de LVSC sta ik geregistreerd als Aspirant Supervisor (nummer MOO013). Ik heb inmiddels 22 jaar ervaring in de jeugdhulpverlening. Ik heb gewerkt op dagbehandelingen voor kinderen van 5 tot 15 jaar, 24-uurszorg, trainingscentrum voor jongvolwassenen en de laatste 11 jaar als ambulant gezinshulpverlener.

Contact

Sander Mook
Eikenstraat, 6
1326AJ Almere
Nederland
0615419091

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*