Sander Mook

Professioneel profiel

*** SUPERVISANTEN GEZOCHT ***
Als gediplomeerd supervisor moet ik nog mijn tweede leersupervisie afronden om mijn registratie bij de LVSC te kunnen voltooien. Daarom ben ik op zoek naar maximaal drie supervisanten die een traject individuele supervisie willen volgen. Omdat het hier gaat om een leersupervisie, wordt ik begeleid door een leersupervisor.

Wat houdt een traject in?
Een traject bestaat uit 10 zittingen, die elk een uur duren. Tijdens deze 10 zittingen reflecteer je op de wijze waarop je je werk uitvoert en wordt jouw manier van denken, voelen en willen meer in balans gebracht zodat jij je beroep nog meer kunt uitoefenen op een manier die voor jou prettig is en die bij jou past. Een zitting vind eens in de twee weken plaats.

SKJ.
Voor het volgen en afronden van een traject individuele supervisie krijg je een certificaat. Deze kun je opvoeren bij het SKJ en levert je 50 registratiepunten op.

Kosten.
Dit traject wil ik jou graag aanbieden tegen een gereduceerd tarief van €750. Normaal gesproken kost een supervisietraject al gauw €1000.

Omdat het volgen van een supervisietraject ten goede komt van jou en de uitvoering van je werk, zijn sommige werkgevers bereid om een financiële bijdrage te leveren of je traject zelfs helemaal te vergoeden!

Vertrouwelijkheid.
Tijdens mijn leersupervisie moet ik inbreng aanleveren die voortkomt uit de supervisietrajecten. Dat gebeurt anoniem en strikt vertrouwelijk. Onder geen beding zal er vanuit mij of mijn leersupervisor, die geregistreerd staat bij de LVSC, informatie bij derden of werkgevers terechtkomen.

Wie ben ik?
Ik ben Sander Mook. Ik ben ruim 10 jaar getrouwd met Manon en samen hebben wij twee prachtige meisjes. Mijn vrouw werkt als zorgcoördinator in het basisonderwijs. Mijn vrouw is Christelijk Evangelisch, ikzelf heb geen specifieke geloofsovertuiging.
In 2020 ben ik afgestudeerd als ervaringsgerichte supervisor bij het Kempler Instituut Nederland. Bij de LVSC sta ik geregistreerd als Aspirant Supervisor (nummer MOO013). Ik heb inmiddels 21 jaar ervaring in de jeugdhulpverlening. Ik heb gewerkt op dagbehandelingen voor kinderen van 5 tot 15 jaar, 24-uurszorg, trainingscentrum voor jongvolwassenen en de laatste 11 jaar als ambulant gezinshulpverlener.

Contact

Sander Mook
Eikenstraat, 6
1326AJ Almere
Nederland
0615419091

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*