Sander Mook

Professioneel profielIk ben Sander Mook, sinds 2019 geregistreerd supervisor bij de LVSC. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij het Kempler Instituut Nederland. Deze opleiding staat bekend om haar ervaringsgerichte karakter en dat is een aspect waar ik tijdens mijn trajecten aandacht voor heb, als dat bij jou past.

Op dit moment geef ik les bij Hogeschool Windesheim Almere bij de deeltijdopleiding Social Work. Daarnaast ben ik ook supervisor binnen Hogeschool Windesheim Almere en geef ik sinds 2020 supervisie aan zowel de voltijd- als de deeltijdstudenten.

Voordat ik bij Hogeschool Windesheim aan de slag mocht, heb ik 22 jaar in de jeugdhulpverlening gewerkt, in het vrijwillig kader. Je kunt denken aan groepswerk (dagbehandeling, crisisgroep, trainingscentrum voor jongvolwassenen met een lichtverstandelijke beperking, ambulante gezinshulpverlening). In 2010 heb ik mijn opleiding tot maatschappelijk werker afgerond bij de HvA en een jaar later de IAG-opleiding bij de NhL. In 2021 heb ik mijn opleiding tot Ervaringsgerichte Supervisor afgerond. Daarna heb ik de verkorte opleiding tot registercoach afgerond, ook bij het Kempler Instituut Nederland.

Wat houdt een supervisietraject in?
Een traject bestaat uit 12 zittingen, die elk een uur duren bij een individueel traject. Tijdens deze 12 zittingen reflecteer je op de wijze waarop je je werk uitvoert en wordt jouw manier van denken, voelen en willen meer in balans gebracht zodat jij je beroep nog meer kunt uitoefenen op een manier die voor jou prettig is en die bij jou past. Een zitting vind eens in de drie weken plaats.

SKJ.
Voor het volgen en afronden van een supervisietraject krijg je een certificaat. Deze kun je opvoeren bij het SKJ en levert je registratiepunten op.

Kosten.
Ik reken € 75,00 per uur, exclusief btw. Omdat het volgen van een supervisietraject ten goede komt van jou als persoon, professional en de uitvoering van je werk, zijn sommige werkgevers bereid om een financiële bijdrage te leveren of je traject zelfs helemaal te vergoeden!

Wie ben ik?
Ik ben Sander Mook, 48 jaar. Ik ben ruim 10 jaar getrouwd met Manon en samen hebben wij twee prachtige meisjes. Mijn vrouw werkt bij Hogeschool Windesheim Almere als docent bij de PABO. Mijn vrouw is Christelijk Evangelisch, ikzelf heb geen specifieke geloofsovertuiging.

Contact

Joe be Joe
6 Eikenstraat
1326AJ Almere
Nederland
06-23698063

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*