Rinie Bergevoet

Professioneel profiel

Ontwikkeling kan ontstaan waar verbondenheid is. Daar waar aandacht is voor jouw leefwereld, jouw innerlijke kracht en kwetsbaarheid.

In essentie is dit wat ik jou wil bieden. Een omgeving waar je mag zijn wie je bent en kunt leren wat je te leren hebt. In alle openheid en zonder oordeel. Dat je mag gaan ontdekken wat jouw behoeften, wensen en verwachtingen zijn. Wat wil jij? Wat heb jij nodig?

Supervisie is een zeer effectieve methode om je te ondersteunen bij verschillende thema’s die op je werk kunnen spelen. Deze thema’s hebben vaak veel te maken met wie jij bent als persoon en wie je bent als beroepspersoon.

In de supervisie maak ik gebruik van verschillende werkvormen, gebaseerd op de Transactionele Analyse, Positieve Psychologie, NLD, of Voice Dialogue. Deze werkvormen staan in dienst van jouw ontwikkeling binnen supervisie en kiezen we dus samen.

Naast supervisie kan ik ook vitaliteitscoaching aanbieden.

In 2019 heb ik de opleiding tot vitaliteitscoach afgerond. Tijdens deze opleiding werd bevestigd dat vitaliteit veelomvattend is en dat een holistische benadering hierbij belangrijk is. Het gaat om het mentale, fysieke en emotionele welbevinden. Lichaam en geest zijn één.

Tijdens de bijeenkomsten begeleid ik jou bij het aan de slag gaan met inzicht te krijgen in de levensgebieden die voor vitaliteit belangrijk zijn. Hoe staat het daarmee eigenlijk? Als je inzicht hebt gekregen, gaan we door middel van praktische oefeningen verbetering aanbrengen. Het zal dan deels gaan om gedragsverandering, maar ook om verandering in denken en emotionele ervaringen.

Contact

Rinie Bergevoet
nvt nvt
3903 WK VEENENDAAL
Nederland
06-27453565
In-Verbondenheid supervisie en coaching
Veenendaal
06-27453565

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*