Riek van Haeringen

Professioneel profielMensen begeleiden is tegelijk ook mensen ontmoeten! Daar kan ik enorm van genieten. Inmiddels doe ik dat bijna fulltime in en vanuit mijn praktijk-aan-huis 'De Dakkapel'. Je kunt bij mij terecht voor supervisie, pastorale supervisie, coaching en (pastorale) counseling. In mijn begeleiding maak ik gebruik van mijn kennis van en ervaring met gestalttherapie. Mijn cliënten ervaren mij als vakbekwaam, toegankelijk en betrokken. Ik kan snel een vertrouwde en veilige werksfeer creëren, waarbinnen het mogelijk is om kritisch naar jezelf te kijken en (b.v.) te experimenteren met ander gedrag.Speciale expertise: 'coachen naar bevlogenheid' a.d.h. van het Job Demands-Resources model. Sinds 2015 ben ik regiocontactpersoon LVSC Zwolle en lid van de Adviescommissie Supervisorenopleiding Windesheim Zwolle.

Contact

Riek van Haeringen
De Lopensaet 20
8252KJ Dronten
Nederland
0321-315351

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Reactie cliënt na pastorale counseling
De gesprekken met Riek hebben me met zachte hand bevrijd van een aantal vernauwde gedachtegangen bij mezelf. Ik heb in de gesprekken heel veel ruimte en toch ook sturing ervaren. Meer rereferenties zijn te vinden op www.dedakkapel.nl/reacties.
Reactie coachee (gemeentepredikant)
Bedankt voor jouw tijd en begeleiding! Ik heb het erg plezierig, confronterend op een fijne manier gevonden hoe je het aanpakte.
Reactie supervisant (geestelijk verzorger)
Voor mij was het een geschenk om een jaar lang thema’s uit mijn werk en leven in de supervisie met Riek te behandelen. Haar bijdrage was respectvol, adequaat en verdiepend.
Reactie coachee (leidinggevende i.o. bij nationale politie)
“Tijdens mijn coachtraject heb ik erg veel gehad aan de sessies met Riek. Na ieder gesprek merkte ik dat ik steeds meer in mijn kracht kwam te staan. Door de juiste vragen, te prikkelen en verbanden te leggen was het makkelijk verdieping aan te brengen. Ik heb meer inzicht gekregen in mijn manier van denken en doen. Dank je voor je oprechtheid, betrokkenheid en sturende rol.”
Reactie supervisant (psycho-motorisch oefentherapeut)
Het traject supervisie heb ik ervaren als een cadeautje voor mijzelf, dat ik alles op tafel mocht brengen wat ik belangrijk vond en er een open sfeer was in alle settingen. Normaal komt de patiënt aan bot, nu was ik eens aan de beurt. Heerlijk!