Rachel Scheffers

Professioneel profiel

Wat leuk dat je interesse toont!
Ik ben Rachel en werk als zelfstandig coach, trainer en consultant.
Als coach en trainer begeleid ik individuen op persoonlijke -en leiderschaps vraagstukken vanuit mijn eigen praktijk Rejoice Coaching & Training.
Naast ruime werkervaring en opleiding zet ik mijn intuïtie, levenservaring en oprechte interesse in.
Daarnaast maak ik dankbaar gebruik van mijn 20 jaar ervaring in de (financiële) dienstverlening en ben ik gespecialiseerd in het vormgeven en realiseren van verandertrajecten in teams en organisaties.
Ik werk vanuit vertrouwen waarbij ik het beste tot mijn recht kom in een omgeving waar ruimte is voor groei en ontwikkeling. Mensen helpen om inzicht te krijgen en hierdoor een stap te zetten om het beste uit zichzelf te halen. Ik neem hierin het voortouw op een manier waarbij ik zowel enthousiasme breng en kracht uitstraal door mijn directe aanpak als ook mijn eigen kwetsbaarheid durf te tonen.
Ik word omschreven als verbindend en aanraakbaar. Maar, ik schuw de confrontatie niet en leg de vinger op misschien wel de zere plek om vanuit daar het hart te bereiken. Ik werk met mijn ziel en zakelijkheid om jou te laten groeien.
Rejoice Coaching & Training betekent letterlijk ‘je verheugen’ op coaching en training. De naam is zo gekozen omdat ik personen/teams/organisaties wil verblijden met groei en ontwikkeling wat het mijzelf ook brengt én om in de herkansing terug te kijken naar je patronen, inzicht te verkrijgen in hoe jij dingen doet en daar een weg in te gaan.
Ik werk vanuit twee vaste locaties in Nederland: Rotterdam en Haarlem. Op beide locaties worden coaching, trainingen en workshops verzorgd. In overleg zijn andere locaties ook mogelijk.
Wees welkom!

Contact

Rejoice Coaching & Training
Kurt Schwittersstraat 30
3059PT Rotterdam
Nederland
0612998948

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*