Rachel Nadav

Professioneel profielMijn gehele carrière ben ik met veel plezier werkzaam in de zorg en dienstverlening. Mijn diepere drijfveren zijn om van betekenis te zijn voor diegene die het niet op eigen kracht redden en voor wie professionele en menselijke zorg hard nodig is.

Dit heb ik jaren gedaan op management niveau, vooral in (complexe) veranderprocessen. Goede kwalitatieve zorg is immers pas echt mogelijk bij organisaties, teams en professionals die zo dicht mogelijk vanuit de bedoeling werken.

De laatste jaren werk ik voor organisaties m.n. in de rol van procesbegeleider, team- en individueel coach, super- en intervisor en interimmanager.

Ik ben oprecht, kundig, zorgvuldig en gericht op blijvende groei. Ik vergoot het inzicht van diegene met wie ik werk en begeleidt ze in bewust handelen, om zo weer de regie te kunnen (her)pakken.

Ik gebruik daarbij mijn theoretische kennis (verschillende management theorieën, TA, NLP, Systemisch werken), mijn werkervaringen uit de praktijk en ten alle tijde mijn overgave om de stip op de horizon te bereiken.

Ik ervaar veel voldoening wanneer ik mensen, teams en/of organisaties (weer) in hun kracht zie staan!

Daarnaast werk ik ook als coach in levensvragen. Ik bied individuele trajecten, single sessions en vrouwencirkels (groepscoaching) aan. Ik coach mensen waarbij ik streef dat zij (weer) bij hun authentieke zelf kunnen komen en regie kunnen (her)pakken in hun leven. Dat doe ik door inzichten te geven op cognitief niveau en door ervaringsgerichte oefeningen te doen op gevoelsniveau om zo wat speelt aan te kijken en te verwerken. De wirwar ontwart. Daarna gaan we aan de slag met het oefenen in het leven van alle dag en wordt het concreet. Er ontstaat een nieuwe weg om in het hier en nu (andere) keuzes te maken en te gaan voor de herkansing i.p.v. de herhaling.

Contact

Rachel Nadav - Interimmanagement, advies en coachi
Poortlaan 2
5263DB Vught
Nederland
0622719000

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties