Pim Suijdendorp

Professioneel profielAls supervisor en (team)coach richt ik me op het mogen leren van waardevolle (werk)ervaringen. Vanuit rust en gelijkwaardigheid creëer ik graag een veilige werksfeer, waar in een ieder zich vrij voelt om te mogen leren. Ik vind het de kunst om het leren vanuit kracht en mogelijkheden te benaderen. Mijn focus ligt hierbij op ‘eigenheid’. Ik stem bij voorkeur af op de kwaliteiten die een ieder in huis heeft. Oftewel welke kwaliteiten kunnen meer tot uiting komen en zodoende toegevoegd worden aan het repertoire? Ik vind het inspirerend om te ondersteunen, bij het creëren en aangaan van nieuwe ervaringen. Ervaringen die beweging in een leerproces tot stand brengen. Als resultaat van deze beweging zie ik professionals zelfstandig, dus op eigen wijze leren, door in te zien wat anders of verbeterd handelen oplevert. Zo begeleid ik het leren van ‘oud’ gedrag, waarmee een supervisant tot ‘nieuw’ gedrag kan komen.

Contact

Suijdendorp Coaching & Supervisie
1ste Spechtstraat 20
3514TV Utrecht
Nederland
0614878136

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Daphne
Goede gesprekken gehad bij Pim, die veel inzicht gegeven hebben in mijn eigen manier van werken en handelen. Pim is erg empathisch, zeer prettig in zijn benadering. Serieus; maar zeker ook ruimte voor een grap of een lach!
Kelly
Als je er aan toe bent om echt in de spiegel te gaan kijken en verder te gaan ontdekken hoe je in elkaar zit, dan kan ik Pim aanbevelen om je te begeleiden in dat proces. Pim is oprecht en empatisch persoon, die weet hoe hij zware en confronterende onderwerpen een luchtige en positieve twist kan geven, waardoor je met een goed gevoel terugkijkt op een zeer waardevol proces.
Susanne
Pim Suijdendorp is in staat om je bewust te maken van jou processen en patronen die niet altijd effectief zijn binnen je werk. Hij kijkt samen met jou wat je anders kunt doen en ondersteunt je bij het oefenen van nieuwe vaardigheden en bij het nemen van beslissingen. Hij is betrouwbaar en scherpzinnig. Hij helpt je relativeren en houdt ook zeker van luchtigheid brengen in een misschien voor jou zware tijd. Kortom, een zeer goede supervisor, die je verder helpt zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.
Nienke
De supervisie die ik gevolgd heb bij Pim heeft mij erg ondersteund. Op een bijzondere manier heeft Pim mij door mijn eigen proces/leerweg gecoacht. Richting gevend, maar niet sturend waardoor ik mijzelf soms enorm heb verbaasd over mijn eigen ontdekkingen over mijzelf. Heel fijn om zo te kunnen werken aan, onder andere, het verbeteren van leidinggevende kwaliteiten.