Petra van Willegen

Petra van Willegen

Professioneel profielIk ben Petra van Willegen. In mijn ervaring binnen het onderwijs en het welzijnswerk ben ik geïnspireerd door het ervaringsgericht leren. Leren, in de breedste zin van het woord, loopt als rode draad door mijn eigen ontwikkeling heen. Vanuit dit ervaringsgericht leren weet ik dat zinvol en gelukkig leven en werken ontstaat door een goeie mix tussen hoofd (visie, onderscheidingsvermogen), hart (warmte, compassie) en handen (adequaat handelen).
Iedereen creëert zijn eigen ideeën om deze wereld te begrijpen, erin te leven en erin te werken. Vanuit die ideeën maakt iedereen zijn eigen mini theorieën in samenhang met wat een persoon op zijn/haar pad tegenkomt. Mensen kunnen behoefte hebben om deze theorieën te onderzoeken, bij te schaven, aan te sturen of aan te scherpen. Op deze manier kan de wereld om hen beter begrepen worden en kan je beter functioneren.
In 1993 ben ik als jongerenopbouwwerker aan het werk gegaan met zowel stedelijke als plattelands jongeren. Na het volgen van verschillende opleidingen heb ik in 2001 de overstap gemaakt naar het onderwijs. In de 8 jaar als docent binnen het HBO heb ik ervaring opgedaan met supervisie, coaching en reflectietraining. Momenteel ben ik werkzaam als master pedagoog en docent in het MBO. Tevens ben ik werkzaam als supervisor bij Avans Hogeschool. In zowel MBO als HBO heb ik gewerkt met volwassenen, jong volwassenen en jongeren en richt ik mij op groeps- en individuele begeleiding en coaching. Het gaat hierbij om bewustwordings- en veranderingsprocessen.
Respect, integriteit, betrokkenheid en creativiteit zijn voor mij belangrijk in mijn werk met mensen.
nieuwsgierig, bezoek dan mijn website:
petravanwillegen.com

Contact

BOA zeeland B.V.
kureweg 26
4474AN kattendijke
Nederland
0612782125

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*