Petra Overmars

Professioneel profiel

Ik ben Petra Overmars (1978) en opgeleid als pedagoog.
Werk
Ik werk op de Hogeschool van Amsterdam (HvA) als lerarenopleider bij de opleiding leraar Gezondheidszorg en Welzijn. Een belangrijk onderdeel van mijn werk aan de HvA is het verzorgen van groepssupervisie voor studenten bij de tweedegraads lerarenopleidingen.
Mijn specialiteit is begeleiden op het pedagogisch en didactisch handelen in de klas.

Werkervaring
Voordat ik in 2016 bij de HvA aan de slag ging heb ik ervaring opgedaan als trainer/ docent en adviseur bij het Centrum voor Nascholing. Vanuit de nascholing heb ik vele jaren pedagogisch-didactische cursussen en trainingen verzorgd voor onderwijsondersteuners en docenten in het vo, (v)mbo en hbo onderwijs.
Van 2002-2009 ben ik werkzaam geweest als docent pedagogiek, schoolopleider en docentcoach van startende docenten in het mbo.


Beoogd doel van de supervisie: jou te ondersteunen in het ontdekken en inzetten van jouw specifieke kwaliteiten, je verder te helpen in het omgaan met je valkuilen en je te ondersteunen in je zoektocht naar uitdagingen en kansen die jouw professionaliteit en jouw plezier in het werk vergroten.

Gewaardeerd om
Enthousiasme, verbinding praktijk en theorie, veilig en uitdagend leerklimaat, mijn open laagdrempelige benadering en betrokkenheid.

Contact

Hogeschool van Amsterdam
Wibautstraat 2-4
1091 GM Amsterdam
Nederland

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Hogeschool van Amsterdam, Facululteit Onderwijs en Opvoeding
Supervisie aan studenten van de lerarenopleiding, startende docenten