Petra de Rek

Professioneel profiel

Enthousiast, eerlijk, duidelijk en durf zijn woorden die mij typeren. Na jaren in de kinder- en jeugdpsychiatrie, jeugdbescherming, coördinator preventie Jeugd & Gezin binnen de sociale wijkteams van een gemeente en als teamcoach binnen een woonvorm voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH) te hebben gewerkt. Werk ik nu als trajectbegeleider bij de deeltijdopleiding Social Work bij de CHE.
Sinds 2011 ben ik als supervisor werkzaam binnen diverse hoge scholen, Jeugdbescherming Gelderland en als zelfstandige. In 2018 heb ik ook de opleiding tot register coach behaald.
Ben je geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van een supervisie of coaching traject? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen via het contactformulier of een kijkje te nemen op mijn website: www.petraderek.nl

Contact

Petra de Rek
Ede
Nederland

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

M.B.
Ik heb Petra leren kennen als een slimme, rustige en prettige supervisor. Ze is respectvol, graaft door als het moet, kan goed spiegelen en doorpakken. Een supervisietraject met Petra bracht mij veel nieuwe inzichten.
R.S.
Petra heeft mij voorsupervisie gegeven voordat ik zelf kon starten met de opleiding tot supervisor. Een hartelijke vrouw met humor die jou door kritische vragen goed naar jezelf laat kijken. Dit voorsupervisietraject heeft me waardevolle inzichten over mezelf opgeleverd waar ik nog steeds iets aan heb.