Peter Vos

Professioneel profielJij bent perfect!
Misschien zie je het niet altijd, maar jij bent perfect, perfect zoals je bent. Waarschijnlijk nog een aardig getrainde topsporter ook, door elke dag weer aan de slag te gaan met je doelen, ambities, het goed vervullen van alle rollen die je hebt en de uitdagingen die daarbij horen. Alle ballen blijven in de lucht, zowel privé als op het werk, elke dag weer. Maar soms vraag je jezelf misschien af of het wat makkelijker kan en of je focus op de juiste dingen ligt. Is er een manier van werken, een aanpak of benadering die goed bij jou past én je op een makkelijkere manier de dingen die je belangrijk vindt helpt te verwezenlijken.
Ik zal me even voorstellen, ik ben Peter Vos en ken dat gevoel.
De basis in balans
De basis in balans. Deze slogan past al jaren bij me. In mijn werkzaamheden als voormalig budgetcoach en de laatste jaren als Facilitair interim consultant. Privé als partner en trotse vader van een tweeling. Alle aspecten in je leven moeten in balans zijn.
Ik herken de ‘topsport’ van het leven en ben zelf ook aan het werk gegaan om al die verschillende aspecten beter in balans te krijgen. Wat voor jou de beste balans is en welke aspecten daar een grote of kleine rol hebben, bepaald je zelf en daar help ik je er graag bij!
Werkwijze en methodieken
Ik ben rustig, creatief en neem de tijd om – ook tussen de regels door – naar je te luisteren. We gaan opzoek naar waar jouw energie en kracht zit. Graag kom ik samen met jou in beweging, letterlijk ervaren en voelen dat er beweging in zit. Ik pas mijn coachvorm en methodieken aan op jouw specifieke vraagstukken en belemmeringen. Vooral voelen en beleven, niet (teveel) terugkijken maar op de toekomst gericht. Het doel is om een betere versie van jezelf naar voren te brengen door jezelf in je kracht te zetten.
Een afspraak met jezelf is vaak het moeilijkst om na te komen (OM denken), dus maak een afspraak met mij!

Contact

Facilitair Evenwicht
Omgeving Driebergen-Rijsenburg (Utrecht)
0618875773

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

De regie pakken als Teammanager
Peter nam de tijd, stelt diepgaande en stevige vragen op een respectvolle manier. Hij voelt goed aan waar het knelpunt zit, kan dat mooi benoemen zonder dat het onprettig is terwijl hij wel de vinger op de zere plek weet te leggen. Hij laat je voelen.
Teammanager bij een ROC
Zelfverzekerder voelen door authentiek te zijn
Jij gaf me enorm de ruimte om bij mezelf te voelen of het allemaal oké voelde, ik was in control voor mijn gevoel, terwijl jij de richting bepaalde. Verder vind ik je enorm empathisch maar leg je wel de vinger op de "zere plek" en weet je met de juiste vragen, ook als het soms iets lastiger wordt, mij aan het denken te zetten.
Fieldmanager bij een commerciële organisatie
Altijd goed willen doen voor een ander kost energie
Je houdt me steeds opnieuw een spiegel voor. Je let goed op mijn non-verbale communicatie zodat je me terug kunt geven wat jij ziet/hoort/voelt dat het met me doet. Vaak heb ik dat zelf niet meer in de gaten, totdat je me terug geeft wat er gebeurd.
Projectleider bij een Gemeente