Peter Vergeer

Professioneel profiel

Iedereen heeft een andere manier van leren en mijn motto is dat leren leuk dient te zijn. In het kennismakingsgesprek gaan we dus niet alleen na wat je wilt leren, maar ook hoe je dit wilt doen. Supervisie is best veel geld, maar ik voel het als een persoonlijke verantwoordelijkheid dat elke cent dubbel en dwars waard is.

Wil je meer over mijn persoon te weten komen, kijk ook eens op www.petervergeer.nl

Contact

Peter Vergeer
Abstederdijk 33
3582 BA Utrecht
Nederland
06-12427760

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Petra
"Jouw aanpak was voor mij zacht, mild, ondersteunend, helpend, vragend, zoekend."
Sarah
“Op mijn werk als gezinscoach krijgen we begeleiding bij intervisie van Peter. Hij is een hele fijne man. Rustig, doortastend en ervaren. De afgelopen tijd heb ik geleerd hoe je op een respectvolle en gelijkwaardige manier toch moeilijke zaken bespreekbaar kan maken.”
Daniëlle
“De coaching van Peter werkt heel prettig. Door zijn kalme en rustige houding creëert hij een fijne sfeer. Hij luistert goed en kan helder en scherp analyseren en is betrokken. Zijn aanpak werk inzicht gevend en maakt ruimte om goed te kunnen reflecteren. Kortom een fijne coach en zeker een aanrader!”
Aniek
"Peter is rustig en gaf ons ook vaak de mogelijkheid om eerst zelf tot een ideete komen en elkaar daarbij te helpen."
Frank
"Ik heb Peter ervaren als een open-,eerlijke- en betrokken supervisor die goed luistert en een veilige sfeer kan creëren waarbinnen eengedegen leerproces tot stand gebracht kan worden. Tevens dank voor de humorvolle momenten,evenals de kritische bespiegelingen en waardevolle inzichten die je ons hebt meegegeven."