Peter Vergeer

Professioneel profiel

Binnen De Minstroom bied ik sinds 2011 relatietherapie aan. Onder mijn eigen naam geef ik supervisie en teamcoaching. Professionals coachen in hun ontwikkelproces is maatwerk. Iedereen heeft een andere manier van leren en heeft een voorkeur voor een bepaalde leerstijl. Het is daarom fijn om te weten dat ik breed opgeleid ben en kan beschikken over een groot palet aan werkvormen. Deelnemers zullen daarom altijd geïnspireerd worden.

Meer over mijn persoon is te lezen op www.petervergeer.nl

Contact

Peter Vergeer
Abstederdijk 33
3582 BA Utrecht
Nederland
06-12427760

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Petra
"Jouw aanpak was voor mij zacht, mild, ondersteunend, helpend, vragend, zoekend."
Sarah
“Op mijn werk als gezinscoach krijgen we begeleiding bij intervisie van Peter. Hij is een hele fijne man. Rustig, doortastend en ervaren. De afgelopen tijd heb ik geleerd hoe je op een respectvolle en gelijkwaardige manier toch moeilijke zaken bespreekbaar kan maken.”
Daniëlle
“De coaching van Peter werkt heel prettig. Door zijn kalme en rustige houding creëert hij een fijne sfeer. Hij luistert goed en kan helder en scherp analyseren en is betrokken. Zijn aanpak werk inzicht gevend en maakt ruimte om goed te kunnen reflecteren. Kortom een fijne coach en zeker een aanrader!”
Aniek
"Peter is rustig en gaf ons ook vaak de mogelijkheid om eerst zelf tot een ideete komen en elkaar daarbij te helpen."
Frank
"Ik heb Peter ervaren als een open-,eerlijke- en betrokken supervisor die goed luistert en een veilige sfeer kan creëren waarbinnen eengedegen leerproces tot stand gebracht kan worden. Tevens dank voor de humorvolle momenten,evenals de kritische bespiegelingen en waardevolle inzichten die je ons hebt meegegeven."