Paula Visser

Professioneel profiel

Vraag jij je af hoe je werk en privé kunt blijven combineren? Loop je met je team of organisatie telkens vast in ontwikkeling en weet je niet waardoor dat komt? Vraag je je af hoe het komt dat op een plek in je organisatie mensen telkens van plek wisselen of vertrekken? Wil je in je organisatie een professionaliseringsslag maken? Bij mij kun je terecht voor supervisie, individuele/teamcoaching en voor organisatiebegeleiding. Of je nu leiding geeft aan jezelf, een team of een organisatie, ik streef er altijd naar dat je ontwikkeling ook doorgaat wanneer ik er niet -meer- bij ben.
Mijn rugzak is gevuld met ervaring als leidinggevende - directeur en middenmanager - en leerkracht in het primair onderwijs. Als zelfstandige wil ik dat mensen zelf autonomie ervaren in wat ze doen, waardoor plezier in het werk weer het uitgangspunt is en werkdruk vermindert of zelfs verdwijnt. In welk vakgebied je ook werkzaam bent. Wil jij dat ook? Neem dan gerust eens een kijkje op mijn website: www.paulavisserwerkt.nl of neem contact met me op.

Contact

Paula Visser Werkt!
op locatie of via beeldbellen
Nijmegen
Nederland
0646680779

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Bart Könings
Paula weet de juiste vragen te stellen. Ze kan daarmee een spectrum openen dat jijzelf nog niet als dusdanig bewust hebt ervaren. Ze stelt zich op als mede-ontdekker en leidt je via de menselijke maat naar datgene dat je vooraf in kaart hebt gebracht, jezelf als doel hebt gesteld en regelmatig zelfs ook verder. Ze weet hierin de juiste afwegingen te maken. Ik heb het geluk gehad enkele jaren door Paula te zijn begeleid. Ik kijk er met volle tevredenheid op terug!
Michel van der Kraan
PAULA VISSER is een supervisor die er voor zorgt dat supervisie echt WERKT!In 2016-2017 heb ik als directeur van basisschool De Raamdonk met Paula Visser een supervisie traject doorlopen. Met meer dan 25 jaar ervaring in het onderwijs kan ik stellen dat de supervisiegesprekken met Paula mij echt geholpen hebben. Ik was onder de indruk van de wijze waarop Paula, door het stellen van de juiste vragen en het op de goede momenten laten vallen van stiltes, mij de ruimte gaf om tot een beter zelfinzicht te komen. Met Paula Visser als supervisor, krijg je een klankbord waarmee iedere leidinggevende en leerkracht tot een beter zelfinzicht komt ten aanzien van eigen functioneren. Deze manier van supervisie helpt ook bij het oplossen van (soms) moeilijke organisatiesituaties waar we allemaal regelmatig voor komen te staan.
Patricia Martinus
Paula is een daadkrachtige coach die haar tanden zet in een vraagstuk en met je zoekt naar het juiste antwoord, de wetenschappelijke onderbouwing en gerichte uitleg. Paula neemt feedback ter harte en zal in uitvoering wijzigingen aanbrengen gebaseerd op de gegeven feedback.