Patricia Wouters-Hemstra

Professioneel profiel

Wat is er speciaal aan mij? 
Ik heb veel doorleefde kennis en ervaring. Hierbij gaat het om levenservaring, coachervaring en ervaringen vanuit trainingen, opleidingen. Meer dan 10 jaar coach ervaring in het bedrijfsleven, waarbij ik vooral heb gewerkt met coachtrajecten over de performance en de vitaliteit van de klantadviseurs. Nu gespecialiseerd in rouw en verlies coaching en ervaring opgedaan met tientallen coachtrajecten met heftige verlies thema’s. Ik heb mezelf kunnen ontwikkelen als het gaat om het coachen van mensen met complexe rouw waarbij er eigenlijk altijd sprake is van heftig overlijden, stapelverlies en/of schaduwverdriet. 
Door mijn nuchtere houding geef ik de ander rust en ruimte en weet men dat ik zijn of haar verdriet niet zal overnemen of zal terugdeinzen omdat het verhaal te heftig is. Bij mij mag je overal over praten, ik zal nergens een oordeel over vellen of eigen invulling aan geven. 
Vanuit het bedrijfsleven weet ik hoe belangrijk het is om fitte vitale medewerkers voor je aan het werk te hebben, die zijn bevlogen en hebben goede energie om jouw klanten te helpen. Ze zijn zich ervan bewust dat het belangrijk is de klanten in 1 keer goed te helpen en zijn daardoor nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag om zo een hoge klanttevredenheid te behalen en behouden. 

Mijn visie op complexe rouw: 
Verlies bestaat omdat er liefde was en soms is de liefde zo groot dat het verlies onoverkomelijk lijkt te zijn. Het voel dan alsof je nooit meer kun stoppen met huilen en vanuit die gedachte slik je de brok in je keel weg en ga je het gevecht aan tegen de tranen. Dit lukt tot op zekere hoogte en met deze overlevingsstrategie kun je het ver schoppen, zeker als je daarnaast ook actief bezig gaat met het vinden van nieuwe liefdes en invulling van je leven. Als je na 6 maanden nog steeds het liefst de hele dag op bed ligt en de dekens zo ver mogelijk over het hoofd trekt dan kom je er zelf eigenlijk niet uit en is er hulp nodig. Ik ben er speciaal voor jou !!! 
Rustig - Nuchter - Creatief - Humor - Doortastend
Door mijn nuchtere houding geef ik de ander rust en ruimte en weet men dat ik zijn of haar verdriet niet zal overnemen of zal terugdeinzen omdat het verhaal te heftig is. Bij mij mag je overal over praten, ik zal nergens een oordeel over vellen of eigen invulling aan geven. Ik weet hoe belangrijk het is om fitte vitale medewerkers voor je aan het werk te hebben. Ze zijn bevlogen en hebben goede energie om jouw klanten te helpen. Klanttevredenheid is ook voor mij heel belangrijk.
Mijn coaching kun je aanbieden aan alle medewerkers waarbij er sprake is van een overlijden. Hiermee kun je op een laagdrempelige manier extra aandacht en ondersteuning bieden. Praktisch over het traject: 1 op 1 online begeleiding, 3 coachsessies van 1 uur, medewerker kan deze ondersteuning aanvragen vanuit het ontwikkelbudget. Wil jij een medewerker die rouw ervaart na het overlijden van een dierbare extra aandacht geven? Je kunt me via onderstaande contactgegevens en het formulier bereiken of meteen een belafspraak inplannen via: https://calendly.com/mrstears/telefoongesprek.

Contact

Mrs. Tears | Rouw en Verlies coach
Narcislaan 6-51
8441 GX Heerenveen
Nederland
0621110885

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*