Olivier Sprangers

Professioneel profielIk coach en train met veel plezier leidinggevenden, toezichthouders en professionals in het groeien op het meest persoonlijke en daarom vaak moeilijkste stuk: de worstelingen met vastzittende gedragspatronen en met het maken van 'de volgende stap'. Mijn specialiteit daarin: op een snellopende trein springen met een vernieuwd team, passie en inspiratie terugvinden. Als team boven de optelsom van de individuen uitstijgen, blijvend ineffectief (ego-) gedrag voorgoed veranderen, slepend gedoe met taak en rol beklijvend oplossen, doorlopend energieverlies omzetten in energiewinst.Ik help je graag om die worstelingen snel en goed gestructureerd te ontrafelen om zo zelf goed tot de echte kern te komen, en om naar buiten te treden met een nieuwe eigen inspirerende visie. Ik help je met het aanpassen van je gedrag en manier van werken, effectief en in goede verbinding met anderen, passend bij jouw persoonlijkheid. Wat levert jou dat op? Het leren zien en kunnen werken wat er speelt 'onder de tafel' bij jezelf en bij anderen, door te ervaren wat die worstelingen eigenlijk echt veroorzaakt. Het leert je ook hoe je daar direct en blijvend effectiever mee om kunt gaan en het kunt veranderen.Je inspireert anderen, je wordt veel effectiever in je leiderschap. Je teams en samenwerkingen stijgen boven zichzelf uit, je balans zakelijk-persoonlijk wordt gezonder en je krijgt meer energie. Je bereikt in korte tijd waar je anders een leercurve van jaren voor nodig zou hebben.Wat maakt dat ik je hiermee kan helpen? Mijn grootste motivatie en passie is om anderen iets persoonlijks belangrijks aan te kunnen reiken en dan te kunnen zien dat ze daar werkelijk veel aan hebben, iets moois mee kunnen en erdoor groeien. Mijn cliënten zeggen over mij: zijn goed invoelende analytische vermogen, zijn excellerende manier van waarderend doorvragen, zijn snelle kernachtige ordening van gevoelens en gedachten, het helpen vinden van nieuw perspectief en inzicht, zijn steun gevende openheid over zijn eigen worstelingen en leercurve.

Contact

Executive Consult
Nijverheidsweg Noord 60 - 10
3812 PM Amersfoort
Nederland
0654294874
Executive Consult
Zeedijk 78 app. 0702
8620 Nieuwpoort - Bad
België
+31654294874

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Ymere, Stefan Schuwer, (oud) lid Raad van Bestuur
Olivier is een uitstekende persoonlijke- en teamcoach. Olivier heeft een manier van werken waarin hij de persoon cq het team zelf laat ontdekken waar de valkuilen, leerpunten en de sterke punten zitten, welke relatie teamleden tot elkaar en tot de omgeving en de gestelde problematiek hebben. Hiervoor werkt hij o.a. met organisatieopstellingen, wat tot nieuwe, verrassende inzichten leidde.
AAG, Bert van Erven, directeur
Met veel verwachting keken wij uit naar onze 2-daagse training met als doelstellingen het teamverband in het managementteam nog verder te optimaliseren en tevens de leidinggevende capaciteiten op individueel niveau verder te ontwikkelen. We zijn zeer tevreden over het bereikte resultaat. Olivier heeft ons een reis laten maken waarin we persoonlijkheden en individuele passies hebben gedeeld en waarbij we vervolgens ook gezamenlijke doelen hebben geformuleerd. Olivier heeft ons laten zien wat we als individuen en als team beheersen en waar onze aandachtspunten liggen. Chapeau voor de wijze waarop hij ons als reisleider uit onze comfortzone heeft gehaald en dat op een respectvolle manier. Met overtuiging beveel ik Olivier aan bij directie en managementteams die eenzelfde of vergelijkbaar doel nastreven. Dat geldt overigens ook voor zijn boek ”De schijf van vijf”. Erg leerzaam, met een praktische invalshoek en onderhoudend geschreven. Ook zeer geschikt om na een eerste lezing op gezette tijden weer eens als naslagwerk te gebruiken en in de spiegel te kijken.