Nynke van Kampen

Professioneel profiel

Kom verder’ is ontstaan uit mijn altijd aanwezige betrokkenheid bij de ander. De vraag: ‘waarom doet iemand wat hij doet?’ houdt mij al bezig sinds de middelbare school. Deze belangstelling kan ik als begeleidingskundige inzetten om samen vraagstukken te onderzoeken en tot nieuwe inzichten te komen.

Mijn oprechte interesse en open manier van communiceren dragen bij aan het onderlinge vertrouwen dat nodig is om samen een vraagstuk te benaderen en te verkennen. Met mijn respectvolle houding zorg ik ervoor dat jij je op je gemak voelt en de ruimte ervaart om je gedachten hardop uit te spreken. Hierin zijn mijn gevoel voor humor, creativiteit en nieuwsgierigheid kwaliteiten die ik inzet om beweging te creëren en waar nodig een spiegel voor te houden.

Door mijn creativiteit ben ik in staat om ons contact zo vorm te geven zodat jij alle ruimte krijgt om verder te komen. Aan de hand van jouw inbreng en voorkeuren kan ik verschillende methodieken inzetten die meer inzicht geven in jouw persoonlijke identiteit. Zo maak ik gebruik van spellen, kaarten, (lichaamsgerichte) oefeningen of zoeken we buiten de ruimte op.

Naast ‘Kom verder’ ben ik werkzaam als docent binnen het verpleegkundig onderwijs. Ik verzorg onder andere lessen communicatieve vaardigheden, verpleegkundig leiderschap en ethiek. Voor de overstap naar het onderwijs heb ik als verpleegkundige gewerkt. Deze ervaring zorgt ervoor dat ik goed kan aansluiten bij jou; je werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Dit kan ervoor zorgen dat je twijfelt aan je functioneren of minder werkplezier ervaart. Ik kan je hierin ondersteunen.

Contact

Kom verder
Venatorstraat 89
1827NT Alkmaar
Nederland
06-38514622

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*