Nynke Stellema

Professioneel profielNa een lange loopbaan als medisch maatschappelijk werker in het ziekenhuis, heb ik zeer recent de overstap gemaakt richting het onderwijs. Sinds augustus dit jaar ben ik gestart als docent, coach en supervisor bij de opleiding AD Service, Welzijn en Zorg van de NHL Stenden en Social Work.

Hier komt mijn expertise vanuit de praktijk en als supervisor en coach op alle gebieden samen. Mijn drive hierin is (beginnende) professionals goed voor te bereiden op het werkveld, waar ze alle dagen voor nieuwe uitdagingen komen te staan. Echter mooie uitdagingen, waarin het mensenwerk in al zijn verbindingen, uitingen en kleuringen samenkomt.

Vanuit mijn eigen werkzaamheden in de zorg heb ik gezien dat er binnen dit werk veel van je gevraagd wordt als persoon en eigen kwetsbaarheid. Om in de begeleiding hier iets in te kunnen betekenen, ben ik in 2017 de tweejarige Post-HBO opleiding Begeleidingskunde gaan doen aan Hanzehogeschool in Groningen. Deze expertise heb ik in de afgelopen twee jaar ook goed kunnen inzetten in de begeleiding aan zorg professionals, die geconfronteerd werden met uiteenlopende corona gerelateerde problematiek.

Ik ben van mening dat inzicht in eigen functioneren aan de basis staat om op een gezonde manier te bewegen binnen de kaders van je organisatie, beroep en wie je bent als persoon. Hierdoor kan je passie ten aanzien van je beroep en wie je wilt zijn als individu blijven stromen. Het belang van goede zelfzorg onderschrijf ik hierbij.

Je kunt hier meer over lezen op www.nynkestellema.nl

Ik sta open voor een vrijblijvende afspraak, waar geen kosten aan verbonden zijn. Dit om te onderzoeken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Ook kun je je vragen stellen door mij te bellen, mailen of via WhatsApp.

Ik zie graag het contact tegemoet.

Nynke Stellema
Verlengde Schrans 90
8932NR Leeuwarden

0618812566
info@nynkestellema.nl

Contact

Nynke Stellema
Verlengde Schrans 90
8932 NR Leeuwarden
Nederland
06-18812566

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Kwaliteitsmedewerker voedingsindustrie
“Het was fijn om met Nynke in gesprek te zijn, omdat ze erg meelevend en meedenkend was. Soms waren de gesprekken zwaar, maar ze zorgde er altijd voor dat ik met een goed gevoel naar huis ging. Dit gaf veel vertrouwen. Als ik weer behoefte heb aan een gesprek zal ik zeker weer naar Nynke gaan.”
Student NHL Stenden, groepssupervisie.
“Er is heel veel gebeurd en gezegd... Alle ontwikkelingen die hebben en kunnen mogen plaatsvinden, vinden naar mijn idee hun wortels in de veilige omgeving. Voor deze veilige omgeving waren wij allemaal verantwoordelijk, maar jij was de kapitein op het schip”.
Docent HBO onderwijs, NHL Stenden
“Jij hebt mij op een heel vertrouwelijke manier op mijn gemak gebracht binnen mijn gevoel. Ik heb handvatten aangereikt gekregen die jij uit mijzelf haalde”.