Nicolette Groen

Professioneel profiel

Als teamcoach begeleid ik professionals, teams en leidinggevenden om te groeien naar een 'winning' team.
Het team is de sterkste schakel en ik help teams samen en als geheel te groeien. Met aandacht voor eigenaarschap, leren en ontwikkelen, uitgedaagd worden, talenten inzetten en werkbetekenis. En samen vanuit een waarderend perspectief en het inzetten van ieders talenten teamresultaten te bereiken.
Teamresultaten waar teamleden zich betrokken bij voelen en gezamenlijk verantwoordelijk voor willen zijn. En daarmee bij te dragen aan grotere maatschappelijke problematiek en een gezamenlijke aanpak.
Teamontwikkeling vraagt tijd. Ik begeleid teams in trajecten van (gemiddeld) 6-12 maanden. Door uit te gaan van het aanwezige talent en waardering (voor jezelf, de ander én de verschillen) wordt het makkelijker en leuker. En het geeft energie en meer rendement, voor mens en organisatie.
Talentgerichte groei en werkbetekenis creëren bevlogen medewerkers. En bevlogen medewerkers zijn weerbaarder, veerkrachtiger, flexibeler, gezonder en creatiever. Ze zijn bovendien loyaal en ambassadeur voor de organisatie.
Ik coach leidinggevenden in hun belangrijke rol in het team. De rol om een waarderende en positieve werk- en leeromgeving te creëren en faciliteren. Een werkomgeving met voldoende autonomie en steun, zodat medewerkers en teams kunnen excelleren. En betekenisvolle resultaten gaan behalen.

Contact

Viraeda
Waterdijk, 2
7433 RC Schalkhaar
Nederland
0682064508

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*