Nanda Bokel

Professioneel profiel- iedereen verdient het om vanuit rust en met aandacht naar zichzelf te kijken-
- daardoor ontstaat ruimte voor ontwikkeling en groei -

Mijn naam is Nanda Bokel en ik woon in Zwolle.

Sinds 2016 heb ik mijn eigen bedrijf Njij (uit te spreken als: en jij). Njij staat voor: En jij? Wat wil jij? Jij wordt gezien!
Ik bied individuele coaching, teamcoaching en ben trainer.

Als coach ben ik aandachtig en alert, mijn kracht is om mensen te helpen 'snel' bij de kern te komen en daarmee aan de slag te gaan. Gelijkwaardigheid, betrokkenheid en -waar mogelijk- humor, horen daarbij. Soms confronterend, maar altijd vanuit wederzijds respect.

Na mijn opleiding Arbeidszaken/Personeelswerk heb ik bij en voor verschillende organisaties gewerkt. De rode draad: begeleiding en ondersteuning bieden bij de ontwikkeling van mensen als coach, trainer, consultant en leidinggevende.

In 2020 besloot ik dat ik datgene wat ik het liefst doe en het best kan verder wilde verdiepen. Ik heb een LVSC en NOBCO erkende coachopleiding: coachen met Ziel en Zakelijkheid via Blankestijn en Partners gevolgd. Hierdoor heb ik mijn intuïtieve en veelal zelf ontwikkelde vaardigheden aangevuld met kennis van bestaande en beproefde modellen en methodieken. Dit heeft mij verrijkt als mens en mij een nog meer complete coach gemaakt.

Een individueel coachtraject bestaat allereerst uit een kennismakingsgesprek waarin we kijken of het 'klikt'. Daarna volgt een intakegesprek waarin we onderzoeken welke coachingsvragen er zijn, waar we vervolgens in 1 op 1 gesprekken mee aan de slag gaan.

Ik benader coaching vanuit zes ontwikkelingsniveau's namelijk: gedrag, omgeving (bovenstroom) mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel/zingeving onderstroom. De methodes die ik hierbij inzet zijn bijv. voice dialogue, schaalwandelen, RET etc. Ook het fysieke deel krijgt ruim aandacht tijdens het traject.

Refenties
coachee anoniem:
Ik heb mij door Nanda altijd erg geaccepteerd en begrepen gevoeld. Soms waren er momenten waarop ik geconfronteerd werd, hoewel dit niet altijd even prettig voelde, zijn deze momenten mij het meest bijgebleven. Het coachtraject bij Nanda heeft mij opgeveleverd dat ik mijn eigen gevoelens veel beter herken in situaties en invloed heb op mijn eigen gedrag. Ik heb daarin mezelf geaccepteerd en dat voelt als een opluchting. Als coach durft Nanda ook haar eigen ervaringen te delen, dit zorgde voor veiligheid om gevoelens te delen en te leren.

coachee anoniem:
Het coachtraject bij Nanda was voor mij erg waardevol. Ik voelde me op mijn gemak en durfde veel van mezelf te laten zien. Nanda heeft geen oordeel en kan goed luisteren, vertalen en verduidelijken. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mezelf, waardoor ik op een andere manier naar mezelf heb leren kijken. Dit heeft positieve invloed op mijzelf én mijn omgeving.

En jij, wat wil jij? Leuk je te ontmoeten!

Contact

Njij
Abelenlaan 45
8024 CV
Nederland
06 41 54 81 72

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties