Mirjam van Klaveren

Professioneel profiel

Wie ben ik?
Ik ben Mirjam van Klaveren, 55 jaar. Oorspronkelijk opgeleid als creatief therapeute muziek, heb ik gaandeweg mijn leven heel uiteenlopende werkervaringen opgedaan. Binnen de verstandelijk gehandicapten zorg en sinds een jaar binnen de zorg voor mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel). In verschillende begeleidende functies (muziektherapeute, groepsbegeleider, teamleider, coach en procesbegeleider).
Mijn begeleidingsvisie:
Gedurende het leven schrijft ieder mens een eigen verhaal. Dat is nooit af. Terugkerend is er spanning: Iets kleins------- Iets groots------ Iets moois------ Iets pijnlijks------ Het komt op ons pad en het zet ons in beweging.
Zo ook binnen het werk.
Supervisie: Hoe werk ik?
Binnen supervisie is jouw verhaal en dat wat jou daarin raakt, het uitgangspunt. Ik kijk met je mee. Zonder oordeel. Wie wil jij zijn als professional, hoe geef je daar nu al vorm aan, wat staat er op het spel en waarin wil je nog groeien?
Mijn werkwijze als supervisor is gefundeerd in de relatie met de ander. Ik luister, erken, prikkel, steun, en geef jou de ruimte om op eigen tempo eigen werkervaringen te onderzoeken. Te groeien in jouw professionele identiteit.
Contact:
Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvend intakegesprek.

Contact

Mirjam van Klaveren
6129BA Berg aan de Maas (Limburg)
Nederland
0624770120

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*