Mirjam Dekker

Professioneel profiel

Welkom bij deze ontmoeting,
ik zeg altijd: "verwen jezelf en gun jezelf een supervisor of coach die even met je meeloopt op jouw levenspad en waarmee je samen onderzoekt hoe jij nog meer in je kracht kunt staan."
Als je dit leest heb je al stappen gezet en ben je bewust of onbewust bezig jouw verlangen vorm te geven. Hoe fijn zou het zijn om daar nog meer tijd en aandacht aan te geven.
In mijn werk als coach en supervisor blijf ik heel dichtbij mijn verlangen om bij te dragen aan ontwikkeling. Ontwikkeling die gericht is op in verbinding zijn met jezelf en van daaruit je handelen vorm te geven.

In supervisie focussen we met name op jouw professionele handelen in de werkcontext. Je verhaal staat hier centraal. We gaan de verschillende lagen hierin ontdekken en deze vanuit verschillende invalshoeken verkennen met als doel dat jij met deze ervaringen de mogelijkheid hebt om je handelen anders vorm te gaan geven.

Bij coachen werken we samen aan een doel dat je wilt bereiken. Je krijgt inzicht in waar je nu staat en waarvoor je staat. Je ontdekt je innerlijke kracht, je drijfveren en kwaliteiten en creëert met deze ervaringen de weg naar je doel. Als coach is het mijn taak om die vragen te stellen die jou uitnodigen om de verschillende lagen in jezelf te onderzoeken, te verkennen en te erkennen.

Mijn werkwijze als coach en supervisor is een mix van onder andere: NLP master/practitioner, Healing the Wounded Heart, Systemisch Werken, Master Begeleidingskunde en vele andere cursussen en trainingen die ik door de jaren heen heb gevolgd.
Wat ik je kan bieden is een luisterend oor, sfeer van vertrouwen, vragen die uitnodigen tot zelfonderzoek, liefdevol confronteren, humor en op spelende wijze onderzoeken.
Onze ontmoetingen kunnen bij mij thuis of bij jou op locatie. En we kunnen ook gaan wandelen in de natuur en dan breng ik mijn campertje mee voor een rustpunt met koffie of thee.

Durf je het avontuur met jezelf aan te gaan, mail me, dan plannen we een ontmoeting of er voldoende klik is om dit avontuur samen aan te gaan.

Hart-groet van Mirjam Dekker

Contact

Mirjam Dekker Coaching & Supervisie
Simon Vestdijkplantsoen 8
4207PW Gorinchem
Nederland
0651401154

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*