Miriam Bierhaus

Professioneel profiel

Ik ben een mensen-mens: enthousiast, positief en op zoek naar verbinding. Vanuit mijn menselijk, religieus en maatschappelijk motief geloof ik in het zoeken naar wat ons samenbrengt. Deze overtuiging neem ik natuurlijk helemaal mee in mijn werk.

Contact

Miram Bierhaus oecumenisch coach begeleider traine
Zielhorsterweg 85
3813 ZX Amersfoort
Nederland
06 29 60 60 12

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Kerkelijk jeugdwerker
Miriam is een hele fijne coach. Ze is rustig en warm van persoonlijkheid. Met goede mensenkennis en veel werkvormen, weet ze op de juiste manier te helpen met het verkrijgen van inzichten. Ze is meelevend en vriendelijk, maar kan ook heel kritisch en goed doortastend zijn. Door de persoonlijke aanpak is de inhoud altijd relevant. Ik ging daarna altijd moe, maar met hernieuwde geestelijke energie terug naar mijn werkplek. Gerlinde
JOP-jeugdwerker
Als je met Miriam op weg gaat, dan wandelt er een compassievol mens naast je. Iemand, die oprecht naar je luistert en eerlijk is in haar advies.”
kerkelijk werker
Miriam kent het werkveld van de kerk van binnen uit, dat vond ik heel fijn. We verstonden elkaar goed; het vertrouwen en de herkenning die ik ervoer, nodigden mij uit om open te zijn en anders te durven kijken naar mijn eigen ontwikkeling en daardoor vertrouwen in de toekomst te hebben”.Ik had niet eerder een coachingstraject gedaan, altijd alleen ‘aangemodderd’. Ik heb het als heel positief ervaren en zou het zeker weer doen als dat nodig zou zijn. Miriam, heel erg bedankt voor je frisse blik en voor je toegewijde aandacht!