Mireille Kieft-de Boer

Mireille Kieft-de Boer

Professioneel profielIk ben Mireille Kieft en ik begeleid artsen en andere zorgprofessionals die worstelen met een hoge werkdruk, verlies van motivatie en/of plezier in het vak. Daarbij zorg ik voor een veilig leerklimaat, help bij prioriteren en het vinden van een prettige balans, om zo je kwaliteiten optimaal in te kunnen zetten. Hierbij heb ik aandacht voor verbinding, verbinding met jezelf, eventueel met de natuur (wandelcoaching op de Utrechtse Heuvelrug behoort tot de mogelijkheden) en de ander. Met een goede balans haal je het beste uit jezelf, je levert de best mogelijke zorg aan je patiënten en je geniet optimaal van jouw leven!
Kenmerkend voor mij zijn zorgvuldigheid, betrokkenheid, mildheid, oprechte interesse, empathie en zorgzaamheid.
Ik heb de NHG Kaderopleiding Supervisie en Coaching gedaan, daarnaast ben ik praktijkhoudend huisarts en huisartsopleider.
Heb je interesse? Neem dan contact op. Je kunt bij mij terecht voor individuele coaching of supervisie, teamcoaching, maar ook voor begeleide intervisie of groepssupervisie. Voor al deze begeleidingsvormen kunnen voor artsen accreditatiepunten worden aangevraagd.

Contact

Mireille Kieft Supervisie en Coaching
Chopinstraat 2a
3752HR Bunschoten
Nederland
0628125146

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*