Millie Ames

Professioneel profielIk studeerde geneeskunde in Leiden en koos na het derde studiejaar voor de afstudeerrichting medische ethiek. Daarna volgde ik de postacademische opleiding supervisiekunde in Amsterdam. Sindsdien ben ik als supervisor en personal coach werkzaam.
Ik streef ernaar de kennis en ervaring te bundelen die voortvloeien uit de diverse werkvelden waarop ik actief ben (geweest). Te denken valt aan mijn werk voor een commissie Ethiek, klachtencommissie, telefonische opvang van naasten van mensen met GGZ-achtergrond, begeleiding van gespreksgroepen, patiënteneducatie in de vorm van lezingen en workshops, gastlessen aan zorgopleidingen, individuele en groepsgewijze supervisie en deskundigheidsbevordering voor werkers in de zorg. Mijn ervaringskennis die het leven met een visuele beperking sinds mijn twintigste levensjaar heeft gebracht, weet ik functioneel in te zetten.
Mijn inzet wordt gedreven door een grote sociale betrokkenheid. Bovendien ben ik geboeidheid door wat mensen beweegt en hoe zij het contact met anderen vorm geven. Ik ben aandachtig en een begripvol luisteraar, maar niet bang om zonodig ook te confronteren. Mijn betrokkenheid, een open houding, enthousiasme en een ontwapenend gevoel voor humor dragen bij aan het leerproces.
Specialisatie:
- GGZ-problematiek in het bijzonder de naastenbegeleiding
- Speciale affiniteit voor partners en volwassen kinderen van ouders met problematiek
- Begeleiding bij verlies en rouw zoals bij (dreigend) verlies van werk, relatie, gezondheid en/of leven.

Contact

Klankbord Coaching
Robert Kochlaan 550
2035 BS Haarlem
Nederland
0643191466

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*