Mila Volf

Professioneel profielSupervisie, Coaching, Professionele identiteit en autonomie, Transactionele Analyse, (Familie)Opstellingen - systemisch kijken en werken, Rouw en Verlies, Yoga (CAY).
Ik kom uit een gezin met 5 kinderen, opgegroeid in Limburg. Mijn moeder kwam als Hongaars vluchteling via een kamp in Joegoslavië naar Nederland. Toen zij in Nederland al in opleiding tot verpleegkundige werkte, ontmoette ze mijn vader. Zoon van een Tsjechoslowaakse vader - die via het circus waar hij werkte in Nederland gebleven was - en een Brabantse moeder. Mijn vader was na zijn stage aan de slag gegaan bij vluchtelingenwerk en ontmoette zo mijn moeder.
Van oorsprong ben ik geschoold als jurist, specialisatie jeugd(straf)recht (Universiteit Maastricht) en werkzaam geweest bij de VU strafrecht & criminologie en de Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam.
Later heb ik me ruim 5 jaar intensief bijgeschoold bij Phoenix Opleidingen Utrecht in Systemisch Werken (familie/organisatie opstellingen), Transactionele Analyse, NLP en lichaamsgericht werken en allerlei thema's waaronder Rouw en Verlies.
Parallel aan de eerste 3 jaar van deze opleiding heb ik ook de opleiding tot docent Critical Alignment Yoga te Amsterdam gedaan. Een perfecte combinatie. Beiden gaan ervan uit dat je door de jaren heen gedrag aanleert vanuit wat je aantreft en eventueel ter compensatie van (on)mogelijkheden, blokkades en kwetsingen die je oploopt - de ene opleiding was meer vanuit de psychische kant, de ander meer fysiek - Dus hoe kom ik dan, vanuit mijn patroon, weer terug naar mijn oorspronkelijke vrije beweging?
Na deze flinke basis heb ik bij de Hogeschool Utrecht de opleiding tot supervisor gedaan en onder begeleiding van mijn leersupervisor Marten Bos mijn eindwerkstuk geschreven over het gebruik van verhalen in supervisie, zie: https://www.linkedin.com/in/mila-volf-561b0262/.
Begin 2023 heb ik de Masterclass Transactionele Analyse (TA) afgerond. TA biedt een referentiekader om het intrapsychisch functioneren van mensen te begrijpen. Het heldere, pragmatische begrippenkader geeft een kapstok om de eindeloze complexiteit van onze innerlijke ervaring aan op te hangen. Het biedt een helder en inzichtelijk referentiekader om de persoonlijke ontwikkeling van mensen en organisaties te observeren en te verstaan. Ik heb besloten om voor de internationale certificering te gaan en zodoende nog een tijdje met TA - en vooral met mezelf - op reis te gaan.

Contact

Mila Volf

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*