Mieke Voogd

Professioneel profiel

Mieke Voogd is arbeids- en organisatiepsycholoog, coach, (leer)supervisor en mede-eigenaar van Bureau Begeleidingskunst, praktijk voor begeleiding van leiders, begeleiders en professionals. Ik heb ruim 17 jaar als organisatieadviseur en manager gewerkt in de zakelijke dienstverlening, zorg, onderwijs en overheid. Sinds 2006 leg ik me als zelfstandige toe op supervisie, coaching en organisatieontwikkeling. Daarnaast ben ik programmaleider van de opleiding begeleidingskunde; supervisie en coaching van de Hanze Hogeschool. Mijn oprechte nieuwsgierigheid helpt u uw individuele,- team en organisatievraagstukken transparant te maken. U komt op verhaal en ontdekt nieuwe wegen om uw opdracht te realiseren. Cliënten waarderen mijn rust, ervaring en creativiteit in het vinden van precies passende werkvormen.

Contact

Bureau Begeleidingskunst
Hoofdweg 148 A
9765 CD Paterswolde
Nederland
06-53542691

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Teammiddag Management Team (gezondheidszorg):
Prima sfeer en we hebben er allemaal energie van gekregen. Goed professioneel begeleid en voorbereid.
Teamleider adviesbureau
Ik vond de gesprekken erg prettig. Soms confronterend, meestal erg intensief en op de één of andere manier vrijwel altijd met een benadering die erg goed bij mij past.
Leersupervisie
Het afgelopen studiejaar heb ik voor mijn opleiding Begeleidingskunde een leersupervisietraject doorlopen bij Mieke. Zij is een ervaren supervisor met een rustige en luisterende houding. Ze stelt prikkelende vragen en laat ook soms stiltes vallen, waardoor je gedwongen wordt na te denken. Mieke zet naast haar communicatieve vaardigheden, ook minder talige technieken in zoals: focussing of opstellingen. Dit vond ik een zeer waardevolle toevoeging. Het heeft gemaakt dat ik meerdere bronnen kon aanboren om mijn (zelf-) inzicht te vergroten en me meer gewaar te zijn.

Ik ben blij dat ik mede door de begeleiding van Mieke een mooie ontwikkeling heb door kunnen maken. Ik kan Mieke dan ook van harte aanbevelen.

Ellen Bekman-Droste
Individuele coaching: Beleidsadviseur Gemeente
Ik heb Mieke leren kennen als een uitzonderlijk goede coach. Zij put op creatieve wijze uit haar brede kennis en ervaring om precies die werkwijze aan te bieden die aansluit bij wat je op dat moment verder brengt.