Mieke Camps

Professioneel profiel

Ik coach leiders in de zorg om impactvol te leiden en draagvlak te creëren. Dat zorg voor meer rust en autonomie.
Als leider of professioneel wil je impactvol leiding geven of advies uitbrengen aan de medewerkers met wie je samenwerkt. Soms loop je hierin telkens tegen dezelfde dilemma's of patronen aan? Je hebt het gevoel dat je in cirkeltjes beweegt en waarschijnlijk is dat ook zo.
Jouw persoonlijke thema's neem je vaak onbewust mee in je leiderschap en hebben daarmee invloed op de relatie met je medewerkers. Door je persoonlijke thema's te onderzoeken en hierin te bewegen verandert de dynamiek in de relatie met Je medewerkers en daarmee creëer je meer impact.
Zowel coaching als training is een ontmoeting waarbij contact en verbinding voor mij essentieel is. Ik werk vooral op identiteitsniveau en in het moment. Wat is jouw verhaal en hoe komt dat terug in het hier en nu? Ik kom snel tot de kern en sta daarin bekend als liefdevol confronterend.
Door opleiding en ervaring ben ik geschoold in persoonlijk leiderschap, professionele communicatie, menselijk gedrag, Transactionele Analyse, Neuro- Linguïstisch Programmeren en Systemisch werk. Samen met mijn persoonlijke levensverhaal en intuïtie zijn dit mijn belangrijkste bronnen om mee te werken.
Voor meer informatie, zie mijn website.

Contact

Cadans coaching en training
Meterikseweg 96
5961cz Horst
Nederland
06-46235019

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Vivian, Manager zorg
Als coach gaat Mieke met jou mee op reis, een reis op jouw levenspad en naar jezelf. Dat klinkt zwaar, maar met Mieke aan jouw zijde is het dat niet. Mieke neemt heel open en tegelijkertijd professioneel haar eigen rugzak gevuld met kennis, ervaring en instrumenten mee. Ze neemt je bij de hand, doorziet wat je nodig hebt en houd je liefdevol confronterend een spiegel voor. Stap voor stap, maar toch doelgericht en schijnbaar moeiteloos, reikt ze met warme nieuwsgierigheid en respect op verschillende manieren puzzelstukjes aan waarmee je inzicht krijgt in je eigen patronen. Samen maak je zo de weg vrij om meer in balans te komen en te groeien als mens en als professional. Dankbaar kijk ik hierop terug en ik kan het iedereen aanraden om met Mieke ‘op reis’ te gaan.
Arjan, manager
De warme en rustige persoonlijkheid van Mieke Camps stelt je als coachee direct op je gemak waardoor je gemakkelijk je vertrouwen geeft. Maar vergis je niet. Onder die uitnodigende rust zit een messcherp observatievermogen die dwars door je buitenste defensie heenprikt. Doordat Mieke dicht bij zichzelf blijft is ze in staat vanuit haar eigen gevoel de vinger bij jou op de zere plek te leggen. Ben je daar voorbij dan werkt de coaching van Mieke veranderend en helend.
Als coach en begeleider wil ik Mieke dan ook van harte aanbevelen.