Michel Willems

Professioneel profielIk zal mezelf kort even voorstellen;

1. Wie ben ik?


Ik ben Michel Willems (46 jaar), getrouwd en trotse vader van twee dochters (13 en 14 jaar). Ik omschrijf mezelf als een doelgericht, ondernemend, energiek en betrouwbaar persoon die gericht is op (opr)echte verbinding met zijn omgeving. Hierbij ga ik uit van de eigen kracht van de persoon of organisatie om te komen tot ontwikkeling en (persoonlijke) groei.

2. Wat doe ik?

Als directeur-eigenaar van Geruba Chocolade ben ik een aanjager in het creëren en behouden van de passie voor en van onze onderneming en medewerkers.
Daarnaast ben ik via Bluegg werkzaam als trainer/coach en coach ik tevens nog enkele individuen.
Mensen prikkelen om het beste uit zichzelf te halen is wat mij motiveert en stimuleert. Mijn ervaring is dat medewerkers het best tot hun recht komen als zij zich gezien voelen. Hierbij is een gezonde dosis humor op zijn tijd onmisbaar.

3. Waarom coaching?

Ontwikkeling en talent lopen als een constante rode draad door zowel mijn privéleven als mijn werkzame leven. Als voormalig HR-manager met een bedrijfskundige achtergrond ben ik altijd oprecht geïnteresseerd in de mens (in de breedste zin des woords), en hoe deze acteert en reageert. Ik heb veel ervaring en kennis opgedaan door het volgen van diverse opleidingen en werkzaam te zijn geweest bij bedrijven in verschillende branches/rollen.


4. Wijze van coaching

Inclusive leadership is mijn stijl; vanuit alle facetten aandacht aan de mens schenken; voelen, denken, doen en zijn!!

Ieder individu en elke organisatie is uniek en vraagt om een eigen aanpak, maar gaat niet zonder het maken van écht contact. Vanuit een open veilige relatie en mijn authentieke aanpak ben ik gepassioneerd om jou bewust te maken van je eigen kracht en mogelijkheden.
Dit doe ik op een positieve en persoonlijke eigen wijze. De route van de coaching doorlopen we samen in een vertrouwde omgeving waarbij ik je soms buiten je comfortzones laat treden om je eigen ontwikkeling te stimuleren en potentie aan het licht te brengen.

Contact

Willems Fauquemont
Emmalaan 25
6301 GP Valkenburg
Nederland
0646820099

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*