Matthijs van der Gugten, MSc

Professioneel profiel

Het aanbod vanuit Boost-Your-Batteries is erop gericht om het functioneren te verbeteren, de energieniveau's op peil te houden en (vooral ook preventief) stress, piekeren en een slechte nachtrust te voorkomen.

Mijn naam is Matthijs van der Gugten, trotse eigenaar van Train2B Health, Fitness & Lifestyle Coaching en Boostyourbatteries.nl. Met een achtergrond in onder andere 'Sport & Physical Education' (Hogeschool van Amsterdam) en een master in 'Biology of Human Performance & Health,' (Universiteit Maastricht) ben ik al 25 jaar actief binnen de context van Sport, Bewegen en Gezondheid. Gaandeweg heb ik mij -onder meer via 13 jaar doceren en coachen aan de HvA- meer ontwikkeld als coach gericht op (mentale) gezondheid en welzijn.

Dit vormde de basis om coaching trajecten samen te stellen die gericht zijn op het versterken van fysiek, sociaal-emotioneel en cognitief welzijn. Binnen deze trajecten coach ik teams en bedrijven met het oog op het verminderen van verzuim en burn-out preventie. Met gerichte coaching modules en trainingen stimuleer ik vitaliteit en veerkracht op de werkvloer en realiseer ik duurzame inzetbaarheid van werkenden. Speerpunten zijn o.a. weerbaarheid tegen stress, het verminderen van piekeren en het versterken van de slaapkwaliteit. Het Mindboxing® traject behelst een holistisch traject aangaande welzijn en gezondheid.

Vanuit mijn praktijk in Blaricum combineer ik bovenstaande aspecten met fysieke fitness trainingen binnen individuele trajecten.

Contact

Train2B PT & Lifestyle Coaching Particulier
Brinklaan 9A
1261 ER Blaricum
Nederland
0621158179
Train2B Vitaliteit & Veerkracht Teams en Bedrijven
Brinklaan 9A
1261 ER Blaricum
Nederland
0621158179

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*