Martine Kuijsten

Professioneel profiel

ik begeleid organisaties, teams en individuen. Ik probeer voorzichtig maar doortastend ‘op tafel’ te krijgen wat er werkelijk speelt, zodat problemen hanteerbaar worden en er een nieuwe ruimte ontstaat voor verandering en groei.

Contact

mag het op tafel
Dussen
Nederland

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

van een coachee
"ik heb ook kennis mogen maken met de kwaliteiten van Martine als coach. Wat heel snel duidelijk wordt, is dat Martine goed kan peilen wat er speelt op diepere lagen van de gecoachte. Door de juiste vragen, stiltes en opmerkingen wordt deze geprikkeld en uitgedaagd om naar zichzelf te kijken en de vaste waarden die worden gehanteerd voor het eigen handelen, opnieuw te bekijken en regelmatig te herijken. Ze verstaat de kunst om die diepere, vaak kwetsbare lagen aan te boren en daarin door te dringen zonder deze te beschadigen."
van een coachee
"Door de begeleiding van Martine heb ik geleerd dat de oplossing voor een probleem vaak diep in jezelf zit. Door haar manier van vragen stellen en het oprecht luisteren, zorgt ze ervoor dat je zaken op een andere manier gaat bekijken en zo tot je eigen oplossing komt."
van een (groeps-) supervisant
Je vroeg me om een zin te schrijven over supervisie en dat vind ik toch best stiekem wel heel lastig. Het is moeilijk om iets wat mij zoveel heeft gebracht terug te brengen naar één of een paar zinnen. Dat kan ik ook helemaal niet, dus probeer ik de kern eruit te halen. Het is geen zin, maar met minder woorden kan ik er geen uiting aan geven:
Jij leerde me om trots op mezelf te zijn. Niet door mij te vertellen wat ik allemaal kan en in huis heb, maar door mij, vanuit mijn eigen normen en waarden, na te laten denken over mijn eigenschappen. Door het groepsverband leerde ik om mijzelf te spiegelen aan anderen, wat mijn blik verbreedde. Ik leerde mezelf beter kennen en ik zag de schoonheid van eigenschappen die ik als vooraf negatief betitelde, maar ook de valkuilen van mijn positieve eigenschappen. Hierdoor ben ik enorm gegroeid, zowel op de werkvloer als persoonlijk.