Marlous van Deelen

Marlous van Deelen

Professioneel profielIeder mens beweegt zich continu tussen het verlangen naar balans én de wil en de potentie om te groeien. En ik geloof dat de verbinding met anderen deze beweging stimuleert; je komt samen verder dan alleen.
In mijn praktijk kan ik jou/jullie ondersteunen met vragen op persoonlijk-, liefdes- en/of professioneel vlak. Mijn uitnodiging daarbij is om de tijd te nemen om naar jezelf om te kijken, met de blik op vooruit, zodat je jouw specifieke weg vindt in het beantwoorden van jouw vragen. Je krijgt inzichten waardoor je op een nieuwe manier verder kan in je persoonlijk leven, je relatie, je werk.
Wat mij drijft in mijn werk als coach, supervisor en relatietherapeut is mensen helpen op hun reis naar een andere kijk op wat hun bezig houdt, op weg naar hun kern, zodat zij dichter bij zichzelf komen, meer zingeving ervaren en van daaruit hun leven en werken vorm geven.
Je wordt uit je comfortzone gehaald, zeker! En tegelijkertijd levert het de nodige nieuwe kijk op jezelf op, er ontstaat ruimte.
Aandachtig, bevestigend, relativerend, liefdevol, confronterend, speels en uitdagend

Contact

Marlous van Deelen
Bermweg 468
2907LD Capelle aan den IJssel
Nederland
0640324163

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*